Ana SayfaDedikoduOrhan Gencebay: Arif Sağ'la Dostluğumuz Bitti!

İlgili Postlar

Orhan Gencebay: Arif Sağ’la Dostluğumuz Bitti!

Orhan Gencebay: Arif Sağ’la Dostluğumuz Bitti!

Orhan Gencebay, MESAM Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden geçen hafta istifa etti. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini açıklayan Orhan Gencebay kendisi için “Artık Orhan’a güvenmem” diyen Arif Sağ’a yanıt verdi. Orhan Gencebay, Arif Sağ ile dostluğunun bittiğini söyledi.

Arif Sağ “Orhan’a Bir Daha Güvenmem” Demişti

Geçtiğimiz yıllardan eşini kaybeden, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi olan Arif Sağ, şimdi de yıllarca başkanlık yaptığı MESAM için Orhan Gencebay’ın eleştirileriyle karşı karşıya kalmıştı. Usta sanatçı, Gencebay için “Etnik ve politik kökenlerle meseleyi tartışmak ayıp. Sadece kendini düşünüyor. Bütün meslek birliklerini bir yana, kendini bir yana koyuyor.” şeklinde yorumlamıştı.

Kendisine “Orhan Gencebay ile dostluğunuz kaç yıla dayanıyor?” diye sorulan Arif Sağ, bu konu için “Yok. 57 senelik bir tanışıklığımız var ama dostluk farklı bir şey. Bazı insanları hiç tanımazsın ama onlar senin dostundur. Bazı insanlar da vardır, yarım asır birlikte geçirirsin ama dostun olamaz. Dostluk ağır bir yük. Onu taşımak kolay değil.” dedi.

Orhan Gencebay Konuyla Alakalı Yorum Yaptı

Orhan Gencebay yaptığı konuşmada ilk önce istifasını anlattı, onun ardından Arif Sağ’ın yaptığı bu açıklamaya değindi. Orhan Gencebay, “Arif Sağ yarım asırdan fazladır dostumdu, bu dostluk artık bitmiştir. Son zamanlarda basına verdiği demeçlerde şahsıma hakaret eden, son derece saygısız ve gerçek dışı, saçma sapan, art niyetle verdiği bilgilerden dolayı, bu dostluğu kendisi bitirmiştir. Kendisine sağlıklar diliyorum” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler