Ana SayfaDedikoduMarlon Brando ile Komedyen Richard Pyror Hakkındaki Seks İddiaları, Bomba Etkisi Yaptı!

İlgili Postlar

Marlon Brando ile Komedyen Richard Pyror Hakkındaki Seks İddiaları, Bomba Etkisi Yaptı!

Efsane aktör Marlon Brando ile komedyen Richard Pyror hakkındaki seks iddiaları, dünya basınında bomba etkisi yaptı! Ünlü komedyen Richard Pyror’un 1970’li yıllarda, oyuncu Marlon Brando ile cinsel ilişkiye girdiği açıklandı. ABD’li ünlü komedyen Richard Pyror’un dul eşi Jennifer Lee’nin yaptığı açıklamasında, efsane oyuncu Marlon Brando ile eşi Richard Pyror’un, uyuşturucunun etkisiyle seks yaptıkları ifade edildi.

Marlon Brando ile Komedyen Richard Pyror Hakkındaki Seks İddiaları Bomba Etkisi Yaptı!
Efsane Aktör Marlon Brando ile Komedyen Richard Pyror

Posta gazetesinden aldığımız habere göre; ABD’li efsane komedyen Richard Pyror’un dul eşi Jennifer Lee; eşi Pyror hakkında, TMZ’ye yaptığı açıklamada şok edici iddialarda bulundu. Lee’nin yaptığı açıklamalarında; Baba filmlerinin efsane aktörü Marlon Brando ile kocası Pyror’un, 1970’li yıllarda uyuşturucunun etkisiyle cinsel ilişkiye girdiklerini söylemesi, tüm dünya gündeminde şok etkisi yaptı.

Jennifer Lee: “Richard, bu cinsel ilişki için hiçbir zaman utanç duymadı”!

Jennifer Lee TMZ’ye yaptığı açıklamada ayrıca; “1970’li yıllardı! Uyuşturucu gırla gidiyordu. Yeterli derecede kokain aldıysanız bir radyatörü bile düzebilirdiniz ve ertesi sabah radyatöre çiçek yollayabilirdiniz. Richard, Marlon Brando ile yaşadığı cinsel ilişki için hiçbir zaman utanç duymadı” ifadelerini kullandı.

Marlon Brando ile Komedyen Richard Pyror Hakkındaki Seks İddiaları Bomba Etkisi Yaptı!
Quincy Jones ve Richard Pyror,1995

Marlon Brando ile İlgili İddiaları, Quincy Jones da Doğruladı!

Ünlü müzisyen Quincy Jones’un, daha önceki bir zamanda Vulture’e verdiği röportajda, aktör Marlon Brando ile ilgili kullandığı şu ifadeler de büyük yankı uyandırmıştı: “Marlon Brando, hayatımda gördüğüm en çekici pislikti. Her şeyi beceririrdi. Ama her şeyi. James Baldwin, Richard Pryor, Marvin Gaye…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler