Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'den Gönderme: Muradıma Erdim!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den Gönderme: Muradıma Erdim!

Gülben Ergen, evinden çıkarken muhabirler tarafından objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını samimi bir şekilde cevaplayan ünlü şarkıcı Ergen, yine yeşil tonlarında giydiği kıyafetiyle dikkat çekti. “Muradıma erdim” diyen Ergen, “acaba kapıda yeni evlilik mi var?” Sorusunu akıllara getirdi.

Gülben Ergen ve sevgilisi Burak Törer’den aşk pozu

Gülben Ergen kimdir

 

Objektiflerden Çekinmiyor

Bir süredir Burak Törer ile birliktelik yaşayan ünlü şarkıcı Ergen, yeni aşkı Törer’le objektiflerden kaçmaması ve çekinmemesiyle de dikkat çekiyor. Hatta, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burak Törer’in telefonunu vermek için aracını yol kenarına çektirip beklemesiyle de dikkat çekmişti. Gülben Ergen, dün ise evinden çıkarken objektiflere görüntülendi ve kendisine sorulan soruları samimiyetle yanıtladı.

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi Burak Törer’in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen, rahat tavırları ile düşmanlarını gıcık ediyor!

Ergen’den Samimi Cevaplar: Muradıma Erdim

Muhabirler, dün evinden çıkarken gördükleri Ergen’e Son günlerde hep yeşil renkte kıyafetler giyiyorsunuz, neden?” sorusunu yöneltince, ünlü şarkıcı: Yeşil murattır. Ben de muradıma erdim, mutluyum diyerek cevap verdi.

Ünlü şarkıcının bu sözleri, Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik‘le olan evliliğini bitirdikten sonra bu kez de Burak Törer ile 3’üncü evliliğini mi yapacak sorusunu akıllara getirdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler