Ana SayfaÜnlülerNadide Sultan Anne Oldu!

İlgili Postlar

Nadide Sultan Anne Oldu!

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, anne oldu! Çarşamba günü sabahı doğum yapan şarkıcı Nadide Sultan, ‘Kaan’ adını verdikleri bebeğini sonunda kucağına aldı. Hakan Yonat ve Nadide Sultan ailesine dün sabah yeni bir üye daha katılmış oldu. Bu müjdeli haber ise Instagram’dan duyuruldu.

Nadide Sultan Kimdir

 

2014 yılından beri yönetmen Hakan Yonat ile evliliğine devam eden Nadide Sultan, dün sabah anne oldu. 41 yaşında anne olan güzel şarkıcı ile ilgili bu mutlu haber ve minik Kaan’ın fotoğrafı Instagram’dan paylaşıldı.

Karnı Burnunda Konser Verdi!

8 aylık hamile Nadide Sultan, baygınlık geçirdi!

İlk müjdeyi sahnede vermişti!

Nadide Sultan, hamilelik haberini yeni yıl konserinde, sahnedeyken hayranlarıyla paylaşmıştı. Abant konserinde duygularını dile getiren Nadide: Sahnede beni tek seyretmiyorsunuz. İlk defa burada açıklıyorum. Yeni yıla anne olarak giriyorum. Hayatımda ilk defa 55 kilo oldum, yakışmış mı?” diyerek bebeğinin müjdesini vermişti.

16 Mayıs Çarşamba sabahı doğum yapan ünlü şarkıcı, sonunda oğlu Kaan’ı kucağına aldı. Instagram’dan paylaşılan bu mutlu haber ve Kaan bebeğin minik elinin fotoğrafı, “Kaan Yonat dünyaya geldi. Ellerinizden öper. Canım Nadide Sultan ve Hakan Yonat, hayırlı olsun” notuyla paylaşıldı.

İşte, O paylaşım

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler