Ana SayfaÜnlüler8 aylık hamile Nadide Sultan, baygınlık geçirdi!

İlgili Postlar

8 aylık hamile Nadide Sultan, baygınlık geçirdi!

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, Aslı Hünel’in düğününde baygınlık geçirdi. 8 aylık hamile olan şarkıcı, herkesi korkuttu. Nadide Sultan neden baygınlık geçirdi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Karnı Burnunda Konser Verdi!

Aslı Hünel evlendi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Aslı Hünel, dün özel bir firmada Otomobil Satış Müdürü görevi yapan sevgilisi Savaş Yurtsever ile dünya evine girdi. Çiftin düğün töreni, Portaxe’de gerçekleşti. Çok sayıda ünlü ismin katılımı ile gerçekleşen düğünde, Seda Sayan, Alişan ve Nadide Sultan gibi isimler vardı.

Nadide Sultan kimdir?

Nadide Sultan baygınlık geçirdi!

Aslı Hünel’in düğününe katılanlar arasında bulunan 8 aylık hamile şarkıcı Nadide Sultan, düğün töreni başlamadan önce baygınlık geçirdi. Sultan, kan şekerinin düşmesi ile fenalaştı. Kısa sürede kendini toparlayan Nadide Sultan, düğünde sahne aldı.

Nadide Sultan, şu sıralar sekiz aylık hamile. Ancak, sahne çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak, geçtiğimiz ay Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konserde sahne aldı. Bilecikli kadınlar, Nadide Sultan ile unutulmaz bir gün geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler