Ana SayfaÜnlülerCeylan: Üçüncü kez anne olmak istiyorum

İlgili Postlar

Ceylan: Üçüncü kez anne olmak istiyorum

Ünlü şarkıcı Ceylan’dan bomba açıklama. Biri kız biri erkek çocukları olan Ceylan, üçüncü kez anne olmak istediini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Ceylan kimdir?

Ceylan’ın yeni single’ı

Şarkıcı Ceylan, yeni single’ı ‘Gözlerine Bakınca Senin’in klibi için geçtiğimiz günlerde Ağva’da kamera karşısına geçti. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Ceylan, üçüncü defa anne olmanın özlemini duyduğunu itiraf etti.

Erken makyaj yaptım, erken yaşta çocuk sahibi oldum

Çok küçük yaşlarda sahneye çıkmaya başladığını, ancak yaşadığı hiçbir şeyden pişmanlık duymadığını ifade eden Ceylan, “9 yaşında sahneye çıktım. Erken makyaj yaptım, erken yaşta çocuk sahibi oldum. Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. 1974 doğumluyum, üç kuşak beni tanıyor ve dinliyor.” dedi.

Anne olmak istiyorum

İki çocuk sahibi olan Ceylan, üçüncü çocuğunu dünyaya getirmeyi istediğini itiraf etti ve “Genç yaşta anne olduğum için çocuklarımla beraber büyüdüm. Bu yüzden anneliği doyasıya yaşayamadım. Tekrar anne olup bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Annelik duygusunu bir kez daha tatmak en büyük isteğim. Benim çocuklar büyüdü. Tekrar anne olmak istiyorum. Kızımla aramda 18, oğlumla 16 yaş var.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler