Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Bergen'in yüzüne kezzap atan ve öldüren kocası, çocuğa cinsel istismardan...

İlgili Postlar

Son dakika: Bergen’in yüzüne kezzap atan ve öldüren kocası, çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!

Yıllar önce arabesk şarkıcısı Bergen’in yüzüne kezzap atan, sonrasında da öldüren kocası Halil Serbest, dört çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı. Detaylar haberimizde…

Bergen kimdir?

Bergen’i öldüren eşi Halil Serbest ortaya çıktı

“Acıların Kadını” olarak hafızalarımıza yer edinen arabesk müzik şarkıcısı Bergen’in eşi Halil Serbest, inanılmaz bir olayla gündeme geldi. Bergen’in yüzüne 1982 yılında kezzap atan ve bu olayla tüm Türkiye’nin konuştuğu bir isim haline gelen eşi Halil Serbest, Bergen’i 1989 yılında silahla vurarak canına kıymıştı. Aradan yıllar geçmesine rağmen hala daha konuşulan olayın ardından, Bergen’in kocası Halil Serbest yine gündeme geldi.

Bergen’i öldüren eşi, çocuklara cinsel istismarda bulundu

Bergen’in eşi Halil Serbest, Adana’da dört çocuğa cinsel istismar uyguladığı iddiası ile tutuklandı. Serbest’in küçük çocuklara cinsel istismar uyguladığı iddiası, ilginç bir tesadüf ve polis ekiplerinin dikkati ile ortaya çıktı. Adana’da motosiklet ile gezen küçük bir çocuk gören polis memurları, çocuğu durdurdu ve kullandığı motosikleti kimden aldığını sordu. Küçük çocuk, motosikleti kendisine Halil Serbest’in verdiğini ve bunun karşılığında da kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

Dört çocuk olduğu belirlendi

Polis ekipleri, küçük çocuğun iddiasının ardından hemen araştırma başlattı ve başka küçük yaşta olan üç çocuğun daha Halil Serbest tarafından para ile kandırılarak cinsel istismara uğradığı belirlendi. Küçük çocuklar, pedagog eşliğinde alınan ifadelerinde Halil Serbest’in kendilerine para karşılığında cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

Çocuğa cinsel istismar!

Bergen’in eşi Halil Serbest, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklandı.

Çocukların aileleri tehdit altında

Halil Serbest tarafından cinsel istismara uğradıklarını iddia eden çocukların aileleri, şikayetlerini geri çekmediklerinden dolayı Halil Serbest’in akrabaları tarafından tehdit edildiklerini iddia etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler