Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, Yaşar İpek'i tehdit etti!

İlgili Postlar

Seren Serengil, Yaşar İpek’i tehdit etti!

Seren Serengil, nikah masasına oturmak için hazırlandığı Yaşar İpek’i sosyal medya hesabından tehdit etti. Bir video yayınlayan Serengil, “Ölmeyi bayılmak zannediyor. O bensiz bir yere gidemez.” dedi. İşte detaylar…

Yaşar İpek, Seren Serengil’i eleştirenlere yanıt verdi!

Yaşar İpek, Seren Serengil’i kızdırdı

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in evlilik hazırlıkları tam gaz devam ederken, Yaşar İpek’in damatlık krizi ortalığı karıştırdı. Damatlık almak için Paris’e gitmeyi isteyen Yaşar İpek, Seren Serengil’in tehdidi ile karşılaştı. Serengil, hemen vetoyu koydu.

Seren Serengil kimdir?

Ölmeyi bayılmak zannediyor

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Seren Serengil, “Bu Yaşar iyice şaşırdı. 2 günlüğüne Paris’e gitmek istedi benden, burada damatlık bulamamış, oradan alacakmış. Yani ölmeyi bayılmak zannediyor anladınız mı? Beni deniyor, o bensiz bir yere gidemez ki.” diye konuştu.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek, son olarak Seren Serengil’i eleştirenlere verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. İpek, müstakbel eşini şu sözlerle savunmuştu: Kıskanılan, gıpta edilen, başarılı, sevilen bir kadınla evleniyorum… Programında o kadar doğru tespitler yapıyor, doğrunun yanında, yanlışın da karşısında o kadar adaletli duruyor ki, onun kişilikli, merhametli ve vicdanlı duruşuna, ben de herkes gibi hayranım… Bu yüzden herkes gibi programının müptelası oldum… Ha tabii işine gelmeyenlerin de düşmanlığını kazanıyor belki ama o sadece yaşayanların yaşadıklarını yorumladığından başını öne eğecek bir haber yapmadığı ve kimseye iftira atmadığından doğru bildiğinin arkasında bedel bile ödemek olsa duruyor. O yüzden ne kimseye boyun eğiyor ne de özür diliyor. Alsa alsa Gönül alıyor o kadar… Zaman zaman onun şu an ki başarısını hazmedemeyen şahıslar olabiliyor, onların yakınları da konuya dahil olabiliyorlar ama erkek adam kadın işine karışmaz! O yüzden şimdilik olup biteni ve Sero’mun, başarısını uzaktan gururla izliyorum.

Seren Serengil ve Yaşar İpek, önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü çift, bir dargın bir barışık yaşadıklarını aşklarını, sonunda evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Yaşar İpek ve Seren Serengil, eleştirilere rağmen birbirlerine sahip çıkıyor, evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler