Ana SayfaÜnlülerÖykü Gürman'dan Evlilik Sinyali!

İlgili Postlar

Öykü Gürman’dan Evlilik Sinyali!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman’dan evlilik sinyali geldi. Güzel oyuncu ve şarkıcı Gürman’ın reklamcı sevgilisi Fatih İçmeli, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, haklarında çıkan evlilik sinyallerini iyice alevlendirdi.

Öykü Gürman kimdir?

Başarılı şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman; bu sezon, ATV’de ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki ‘Asiye’ rolüyle ve de dizideki eşi Mustafa’yla harika bir uyum yakalayarak çok büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu, canlandırdığı Asiye karakterindeki gibi aradığı aşkı özel hayatında da bulmuş ve mutluluğu yakalamış gibi görünüyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Yavuz Bingöl’den boşanmasıyla gündem olmuştu

Oyuncu Gürman, ilk evliliğini Yavuz Bingöl ile yapmış, ancak evlilikleri 1 yıl sürmeden boşanmışlardı.

Yavuz Bingöl kimdir?

Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman boşandı!

Sevgilisini görmeye, Trabzon’daki dizi setine geliyor!

Güzel oyuncunun 8 aydır birlikte olduğu sevgilisi reklamcı Fatih İçmeler, Öykü’yü görmeden edemiyor. Sevgilisini sık sık Trabzon’daki sette ziyaret eden İçmeler, Öykü ile her fırsat bulduklarında zamanlarını birlikte geçiriyorlar.

Öykü için “Sabret, Şükret, Sev” paylaşımı

Güzel oyuncu ile evlilik yolunda gittikleri sıklıkla gündeme gelen Fatih İçmeler; geçtiğimiz gün Instagram hesabında, sevgilisiyle uçakta çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Reklamcı İçmeler’in, fotoğraf notu olarak “Sabret… Şükret… Sev…” notunu düşmesi, evlilik söylentilerini daha da kuvvetlendirmiş bulunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler