Ana SayfaÜnlülerSosyal medya fenomeninden alkışlanacak davranış... Semra Bozcan, canı çeken takipçisine boyoz gönderdi!

İlgili Postlar

Sosyal medya fenomeninden alkışlanacak davranış… Semra Bozcan, canı çeken takipçisine boyoz gönderdi!

Sosyal medya fenomeni Semra teyze, alkışlanacak bir hareketle gönülleri yumuşattı. Hesabından komşusunun getirdiği boyozları paylaşan Semra teyze, canı çeken takipçisine kıyamadı. Yüce gönüllü fenomen, öğrenci olduğunu öğrendiği takipçisine kargoyla boyoz gönderdi. Herkesin inanamadığı olayın detayları haberimizde…

Sosyal medya, yaş ortalamasının artması ile birlikte daha sevecen ve daha samimi bir hal almaya başladı. Özellikle anneanne ve babaannelerin katılımı, sosyal medyada daha önce eşi benzeri görülmemiş anların yaşanmasına olanak sağladı.

Semra Bozcan instagram hesabı

Semra teyze çok popüler

Sürekli ev düzeni, kahve sunumları, yenilen yemekler, içilen çayların paylaşıldığı Instagram’da yaptığı farklı paylaşımlar ile sosyal medyaya yeni bir boyut kazandıran Semra Bozcan isimli kullanıcı, her geçen gün daha da popüler oluyor.

Canı boyoz çekince dayanamadı

Hesabından son derece doğal paylaşımlar yapan Semra Bozcan, geçtiğimiz günlerde boyoz paylaşımı yaptı. İzmirli olan komşusunun getirdiği boyozların fotoğrafını çekip paylaşan Semra teyzenin bu paylaşımına bir takipçisi “Afiyet olsun Semra teyze öğrenciyiz bize de göndersene” diye bir yorum yazdı. Kimsenin aklına Semra teyzenin böyle bir yoruma yanıt vermesi gelmezken, Semra teyze inanılmaz bir yanıt verdi.

Yaz evladım adresini

Semra Bozcan, paylaştığı boyozları görünce canı çeken öğrenci takipçisine “Yaz evladım adresi göndereyim” diye karşılık verirken, bir de yanındaki öğrenci arkadaşlarının kaç kişi olduğunu sordu. Yorumun sahibi, her ne kadar inanmasa da adres bilgilerini gönderdi.

Takipçisine boyoz gönderdi

Semra teyze, kimsenin ihtimal vermediği şekilde hemen sözünü tuttu ve boyozları kargoladı. Kargo bilgilerini de hesabından paylaşarak boyozların öğrencilere ulaşmasını sağladı. Bu olay, sosyal medyanın pek de alışık olmadığı olay.

Semra teyze, bu davranışı ile sosyal medyada daha da popüler oldu. Takipçileri, olayın gerçek olduğuna inanmakta zorluk çekti.

Takip istekleri ve yorumlara yetişemiyor

Semra teyze, sosyal medyada yeni olmasına rağmen binlerce takipçinin gönlünü fethetmeyi başardı. Geniş bir kitle tarafından ilgiyle takip edilen teyzenin, takipçi isteklerine ve gelen yorumlara yetişmekte güçlük çektiği edinilen bilgiler arasında. Sürekli övgü dolu yorumlar alıyor. Fenomen Semra teyze, sosyal medyaya yeni bir boyut kazandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler