Ana SayfaÜnlülerZahide Yetiş'ten canlı yayında inanılmaz pot!

İlgili Postlar

Zahide Yetiş’ten canlı yayında inanılmaz pot!

Ünlü sunucu Zahide Yetiş, kendi programını sunarken canlı yayında delirten hastalığa yakalanan sanatçıyı karıştırdı. Canlı Yayında Zahide Yetiş Potu çok konuşuldu.

Zahide Yetiş kimdir?

Aslında Türk sanat müziği sanatçısı olan ama son dönemde ünlülerden gelen ölüm ve hastalık haberlerini sosyal medya hesaplarından paylaşmasıyla ön plana çıkan Onur Akay, dün meslektaşı Umut Akyürek’e halk arasında “delirten hastalık” olarak da bilinen trigeminal nevralji teşhisi konulduğunu duyurmuştu.

Canlı Yayında Zahide Yetiş Potu

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Umut Akyürek’in  ciddi hastalık haberini bugün Show TV’deki programında ele alan Zahide Yetiş, programına başlarken yaptığı açılış konuşmasında günün özetini aktarırken ilginç bir duyuru yaptı.

Bugün ‘trigeminal nevralji` konusunu konuşacağız

Zahide Yetiş açılış konuşmasında Umut Akyürek’in ciddi rahatsızlığını ele alacaklarını açıkladığı konuşmasında inanılmaz bir pot kırdı. “Bugün ‘trigeminal nevralji` konusunu konuşacağız. Aynı zamanda değerli bir sanatçımız Onur Akay da bu rahatsızlığı yaşıyor ve kendisi ile canlı bağlantı yapacağız.” dedi.

Magazinci Hemcinslerim Bana Cephe Aldı

Program başladıktan sonra normal akışında ilerlenilen dakikalarda ise canlı yayına Onur Akay değil, Umut Akyürek bağlandı. Zahide Yetiş hastalığı geçiren Umut Akyürek yerine sosyal medya hesaplarından duyuruyu yapan Onur Akay’ın adını kullandı. Canlı yayına bağlanan Umut Akyürek canlı yayında rahatsızlığı ile ilgili açıklamalar yaptı.
Umut Akyürek, “Bu konun duyulmasından dolayı öncü olduğum için mutluyum ancak, sosyal medyada yazılanlar ve ‘Umut Akyürek’i Delirten Hastalık’ gibi başlıklar beni çok üzdü. Çok zor bir hastalıkla boğuşuyorum ve bazı hemcinslerim olan magazinciler nedense bana her haberimde cephe almış durumdalar.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler