Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Son Noktayı Koydu!

Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran, Başaran Holding’e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jetinin 11 Mart’ta İran’da düşmesinin ardından yaşamını yitirdi. Talihsiz uçak kazasında, tatil için Dubai’de olan bekarlığa veda partisinden dönen Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti. Mina Başaran hayatta olsaydı, 14 Nisan’da Murat Gezer’le Çırağan Sarayı’nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu‘nun sahne alacağı düğünle dünya evine girecekti. Haberturk’ten Eslin Övet’in yazısında Kenan Doğulu’nun düğün için aldığı ücreti geri ödemediği iddiası çok konuşulmuştu… Bunun üzerine Kenan Doğulu cephesinden açıklama geldi…

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran’ın Babası Kim?

Başaran Ailesi’ni duygulandıran hareket! Hepsi iade etti…

Kenan Doğulu Aldığı Parayı Geri Ödemedi İddiası

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt, 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra Çırağan Sarayı’nın 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını iade ettiğini ve ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun da konser için peşin aldığı paranın tamamını aileye gönderdiğini yazdı. Ancak Habertürk’ten Eslin Övet Kenan Doğulu’nun parayı geri iade etmemiş olabileceğini kaleme almış ve yazısında Kenan Doğulu ile ilgili şu ifadelere yer vermişti:

“Kenan’ı çok severim. Bu konulara ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Böyle bir şeyin altında kalacağını da düşünmüyorum. Ama konuşanlar öyle sıradan insanlar değil. O eve girip çıkan, damat Murat Gezer ile arkadaş olan, baba Hüseyin Başaran’ı gören insanlar. Bu konuşmaların önüne geçmesi ve hızla bir açıklama yapması gerekiyor Kenan’ın.Keşke o “Para iadesi yapıldı” diye yazıldığında Kenan Doğulu bir açıklama yapıp, “Ben herhangi bir ödeme yapmadım, gerekçem de şu” deseydi. O zaman onu kimse yargılamazdı zaten. Ya da şu anda, “Bu söylentiler yalan, ben bunun ödemesini yaptım” diyebilse. Ki Türk halkının sevdiği Kenan Doğulu’ya da bu yakışır. Tabii bu yazı çıktıktan sonra hemen bu konu kapatılırsa bilemem fakat çok eminim ki iki gün önceye kadar herhangi bir ödeme yapılmamıştı.”

Menajeri Açıkladı : “Aldığımız Ücreti İade Ettik”

Tam da bu iddialar üzerine Kenan Doğulu cephesinden açıklama geldi. Çıkan haberlerin ardından Doğulu’nun menajeri Fikret Özonur, Duymayan Kalmasın programına şu açıklamayı yaptı:

“Aldığımız kapora ücretini iade ettik. Düğünle ilgili yazılan çizilen rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Başaran ailesi çok sevdiğimiz bir aile. Yaşananlar bizi çok üzmüştür. Çok sembolik bir kapora almıştık. Olay yaşandıktan sonra kaporayı iade ettik.Belgeleri de vardır.”

Kenan Doğulu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler