Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'in Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi Burak Törer’in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen ile aşk iddialarının zirve yaptığı son günlerde Burak Törer Instagram hesabında aşağıda fotoğrafını paylaştığımız bu paylaşımı yaptı ve Burak Törer Gülben Ergen ilişkisi resmen başladığı. Hatta paylaşımına eklediği sözlerle aşkını ilan etti “İçimdeki göç sana, işlediğim suç sana, alacağım öç sana, alnındaki yazıya da varım, içindeki sızıya da!”

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen ve Burak Törer aşkından ilk fotoğraf karesi geldi!

Burak Törer’den gelen aşk ilanına Gülben Ergen’de duyarsız kalmadı(habern devamında paylaşımını görebilirsiniz), aşkını benzer şekilde instagram’da ilan etti. Şimdi zaman tünelinde bir yolculuğa çıkıp biraz geçmişe doğru gittiğimizde aslında Gülben Ergen ve Burak Törer’in yeni tanışmadığını görüyoruz. Peki nasıl ve ne zaman tanıştılar?

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'in Eski Sevgilileri

Daha Önceden de Tanışıyorlarmış

Fotoğraf 2016 yılında, Erhan Çelik ile Gülben Ergen henüz evli olduğu sırada Bodrum’daki yazlıklarında çekilip paylaşılmış. Fotoğraftaki 4 isim Hande Fırat, Burak Törer, Gülben Ergen ve Erhan Çelik.

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'in Eski Sevgilileri

O sıralar Burak Törer ile Hande Fırat sevgili, Gülben ile de Erhan evli… Gülben Ergen ile Hande Fırat ise ev oturmasına gidecek kadar sıkı görüştüğü yakın arkadaş..

 

O dönem az önce de bahsettiğimiz gibi Erhan Çelik ve Gülben Ergen evli, Hande Fırat ve Burak Törer de sevgiliymiş. Yani Gülben Ergen, şu an dostunun eski sevgilisiyle birliktelik yaşıyor.

Gülben Ergen, sonunda aşkını itiraf etti!

Gülben Ergen’den Yılın Aşk Pozu

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen ve sevgilisi Burak Törer’den aşk pozu

Magazin haberleri tüm bu detaylarla çalkalanırken Gülben Ergen ve yeni sevgilisi Burak Törer’den yılın aşk pozu geldi. İkili aşklarını insragram’dan karşılıklı jestlerle ilan etti.

Aşk ilanı paylaşımlarının karşılıklı olarak paylaşılmasının ardından çok konuşulacak bir paylaşım daha Burak Törer’den geldi. Burak Törer, Gülben Ergen’in kendi elleriyle hazırladığı ve donattığı yemek masasını böyle paylaştı. Masadaki alkollü içecekler ve duvardaki alkol ile ilgili sözler de takipçilerin gözünden kaçmadı.

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen kimdir?

Burak Törer’in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi olan Burak Törer, Hande Fırat ve Aydan Şener’in eski sevgilisi.

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi Burak Törer, yakın dostu Hande Fırat’ın eski sevgilisi çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler