Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın zayıflama serüveni! Cem Yılmaz nasıl kilo verdi?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın zayıflama serüveni! Cem Yılmaz nasıl kilo verdi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde ekranlara, ilgi gören gösterimlerle geldi. Son zamanlar da ise fazla kilolarıyla dikkat çeken komedyen, bakın zayıflamayı nasıl başardı? Zayıflama konusun da istekli görünen Cem Yılmaz, yaza hazır görünüyor. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz Kendi İle Dalga Geçti

Cem Yılmaz Kimdir?

Çapkınlıklarıyla da gündemde olan Cem Yılmaz, Mart 2012’de, iki aylık hamile olan Ahu Yağtu ile evlenerek çok konuşulmuştu. Ahu Yağtu ile evliliğinden bir erkek çocukları oldu. 31 Aralık 2013’te tek celsede boşanmasıyla ilgili çok fazla açıklamada bulunmadı. Çapkınlıkları ile haber olan Cem Yılmaz, bu kez de aldığı kilolarla sosyal medya da çok konuşulmaya başladı. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabın da paylaştığı bir fotoğrafla kendi ile resmen dalga geçti. Göbeğini büyüttüğü bir fotoğrafı paylaşarak, “Ünlü komedyen sevenlerini üzdü! Aşırı kilo alan komedyen, gözlerden uzak tatil yapıyor” notunu yazdı.

Cem Yılmaz 4 Ayda 17 Kilo Verdi!

Ahu Yağtu Kimdir?

Son filmi “Arif V 216″nın çekimlerinde aldığı kilolarla dikkat çeken Cem Yılmaz, fazla kilolarından kurtulmaya başladı. Gündem de olan ünlü komedyen, rahatsız eden kilolardan kurtulmak için bir diyetisyen ve spor eğitmeni ile çalışmaya başladı. Azimli bir şekilde spor yapmaya başladıktan sonra, hızla zayıflamaya başladı. Dört ayda verdiği kilo 17’yi bulan Cem Yılmaz, spor yapmaya ve diyete aynı ısrarla devam ediyor. Yaz ayına girerken fazla kilolarından kurtulan ünlü şovmen, halinden gayet memnun. Çevresinde görenler ise son halini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Verdiği kilolarla hayli değişen Cem Yılmaz, daha da kilo verecek gibi görünüyor.

Cem Yılmaz, Eski Sınıf Arkadaşı Defne Samyeli’yi Markaja Aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler