Ana SayfaDedikoduBeren Saat'ten İmalı Paylaşım

İlgili Postlar

Beren Saat’ten İmalı Paylaşım

Evliliğinde sorun yaşadığı ve mutsuz olduğu iddia edilen Beren Saat’ten imalı paylaşım. Geçtiğimiz gün eski sevgilisiyle paylaşımı gündeme bomba gibi düşen başarılı oyuncunun yakın  zamanda boşanacağı iddiaları gün geçtikçe güçleniyor. İşte Beren Saat’in gündeme damgasını vuran son açıklaması…

Aşkı Yeniden Bulmuştu

Beren Saat Efe Güray’dan hayatının en büyük aşkı olarak bahsediyordu. 16 sene önce trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşayan ve sonra toparlanmanın yolunu hayallerinin peşinden giderek bulan Beren Saat, aşkı yeniden Kenan Doğulu’da bulmuş ve ikili evlenme kararı alarak hayatlarını birleştirmişti.

Kenan Doğulu’nun Ailesinden Beren Saat Paylaşımı

Beren Saat Efe Güray’ı Unutamadı Mı?

Geçtiğimiz gün Beren Saat, hayatını kaybeden eski erkek arkadaşını Instagram hesabından paylaştı. Bu akıllara ikili arasında asıl sorun yaratan nedenin Beren Saat’in hala büyük aşkı Efe Güray’ı unutamayıp yas tutmaya devam etmesi mi olduğu sorusunu akıllara düşürdü. Paylaşım üzerine hayranlarından Kenan Doğulu‘ya haksızlık yaptığı yönünde tepki çeken Saat’ten geçtiğimiz gün imalı bir paylaşım geldi.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat’ten İmalı Paylaşım

Bir süredir mutsuzluğu gözlerden kaçmayan Beren Saat annesinin anneler gününü ilginç bir paylaşımla kutladı.  Annesiyle birlikte çekilmiş olduğu bir fotoğrafı “Dünya değişiyor, ben de değişiyorum… Ne zaman, benimle kim kaldı acaba deyip, arkama baksam en öndeler.” yorumuyla paylaşan güzel oyuncunun bu sitemi Kenan Doğulu’ya mı yoksa hayatında onu yalnız bırakanlar insanlar için mi olduğu ise kafaları karıştırdı.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler