Ana SayfaÜnlülerDeniz Aykkaya'nın Acı Dolu Günü...

İlgili Postlar

Deniz Aykkaya’nın Acı Dolu Günü…

Bir süredir yaşantısını gündemden uzak tutmaya çalışan Deniz Akkaya geçtiğimiz gün Tuğba Özerk’le olan kavgasıyla gündeme gelmiş ancak bu olayın üzerinde çok durmamıştı. Güzel manken Deniz Aykkaya dün sosyal medya hesabından kendisini yıkan bir haberi sevenleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Deniz Aykkaya’nın acı dolu günü hayranlarını göz yaşlarına boğdu. 

Senelerdir Bitmeyen Kavga

Tuğba Özerk ve Deniz Akkaya arasında seneler öncesinde dayanan gerginlik sürekli yeniden alevleniyor. Deniz Akkaya’nın sunuculuğunu yaptığı bir programda Özerk’in annesine “Kızınızın sevgilisiyle yattınız mı?” sorusunu yöneltmesi üzerine çıkan gerginlikte Özerk öfkesini sürekli sosyal medya hesabından kusarak yeniden mahkeme süreci başlatıyor.

Deniz Akkaya’yı Görenler Hayrete Düştü!

Proje Toplantılarına Başlamıştı

Bir süredir hayranları tarafından  çok özlenen güzel manken Deniz Akkaya’nın geçtiğimiz aylarda yeni sezonlar için olacak birkaç programdan sunuculuk teklifi aldığı yönünde iddialar var. Bazıları hakkında toplantılar sağladığı söylenen Akkaya’nın yaz sonuna doğru yeniden ekranlarda olmasına muhtemel gözle bakılıyordu.

Deniz Aykkaya’nın Acı Dolu Günü…

Birçok ismin mutlulukla anneler gününü kutladığı günde Deniz Akkaya‘dan yürekleri yakan bir haber geldi. Anneler gününde, annesinin hayata veda ettiğini açıklayan Akkaya; annesinin gençliğine ait olan bir fotoğrafı “Bugün Anneler Günü…Güzel annem bir Ramazan günü,bir anneler gününde aramızdan ayrılmayı seçti… Güzel gözlerin,kitapların bana miras;torunun ise emanet güzel Çerkez kızı…” açıklamasıyla paylaştı. Acı haberi atlatmaya çalışan Akkaya’ya baş sağlığı diliyoruz…

Deniz Akkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler