Ana SayfaÜnlülerTarkan'ın Kızı Liya'yla İlk Paylaşımı!

İlgili Postlar

Tarkan’ın Kızı Liya’yla İlk Paylaşımı!

Yazın “İstanbul Açık Hava Konserleri” ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan sevilen şarkıcı Tarkan sosyal medya hesabından dün oldukça duygusal bir paylaşım yaptı.  Ailesine düşkün olan ve onları gözlerden uzak tutmaya çalışan Tarkan’ın kızı Liya’yla ilk paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.

Turne Hazırlıklarına Başladı

Tarkan uzun bir aradan sonra yaklaşık 3 aylık bir turne programına hazırlanıyor. 6 Ekim tarihinde başlayacak olan Turnesi’ni 21 Aralık’ta bitirecek olan başarılı şarkıcı dünya çapında yapacağı bu büyük konserler için, kostüm ve dans provalarına da başladı. Kornerlerinde 60 kişilik bir ekiple çalışan başarılı sanatçının bu defa daha geniş bir ekiple çalışacağı söyleniyor.

Tarkan’ın yıllar önce yaşadığı kimsenin bilmediği ağır travmalar!

Tarkan’ın Anneler Günü Paylaşımı

Tarkan annesinin anneler günü sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Annesine bugüne kadar yaptığı her şey için teşekkür eden ünlü sanatçı, fotoğrafın altına “Hakkın ödenmez. Daha nice sağlıklı ve huzurlu anneler gününe hep birlikte inşallah… Seni çok seviyorum.Ayrıca bütün annelerin de anneler gününü tüm kalbimle kutlarım.” yorumuyla hem kendi annesinin, hem de tüm annelerin yüreğine dokundu.

Tarkan Kimdir?

Tarkan’ın Kızı Liya’yla İlk Paylaşımı!

Baba olacağı günden beri kızına büyük bir sevgi besleyen Tarkan daha öncelerinde kızını hiç sosyal medya hesabında paylaşmamıştı. Eşi Pınar Dilek‘in anneler gününü kızıyla çekilmiş olduğu bir fotoğrafı “Seni unuttuğumu sanma Pınarım… İlk anneler günün kutlu olsun canım benim. Ben ve Liya seni çok seviyoruz.” yorumuyla paylaştı.

Pınar Dilek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler