Ana SayfaÜnlülerGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (6 - 12 Mayıs 2019)

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (6 – 12 Mayıs 2019)

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (6 – 12 Mayıs 2019). İşte ünlüler için yoğun geçen haftanın en çok okunan haberleri.

Hamilelik Zorunlu Final Yaptırdı!

Fox bazı dizilerine izleyiciden beklediği ilgiyi alamamıştı. Bununla beraber dizilerde yavaş yavaş finale gidilmesi de, yazın gelecek diziler için kış sezonunda bir yer açtı. Alınan duyumlara göre Fox yaz için canlı ve eğlenceli projelerle geliyor.

Ebru Şallı oğlunun hastalığını açıkladı!

Bir dönem podyumların yıldızı olarak parlayan, defilelerin aranan isimlerinden biri olarak dikkat çeken Ebru Şallı, uzun süredir pilates videoları ve programları ile yoluna devam ediyor. Harun Tan ile yıllar önce gerçekleştirdiği evliliği noktalayan ve bu evlilikten iki erkek çocuk dünyaya getiren Şallı, geçtiğimiz yıl yaz aylarından bu yana ünlü iş adamı Uğur Akkuş ile birliktelik yaşıyor.

Serdar Ortaç’tan yoğun bakımdaki kardeşi hakkında üzen açıklama!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın erkek kardeşi Serkan Ortaç, yaklaşık dört ay kadar önce enfeksiyon nedeni ile apar topar hastaneye kaldırılmış, durumunun ciddiyeti nedeni ile yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Gülben Ergen evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, son dönemlerde aşk hayatı ile dikkat çekerken, tüm gözler Ergen’in yeni sevgilisi ile olan ilişkisine çevrildi. Ergen, bir süredir müzisyen Emre Irmak ile aşk yaşıyor.

Kenan Doğulu’dan Boşanma Açıklaması

Geçtiğimiz gün caz festivaline giden Kenan Doğulu’nun konser çıkışında yanında Beren Saat’in olmaması gözlerden kaçmadı. Basının sorduğu sorular karşısında yüzü düşen Kenan Doğulu, kendisine yöneltilen ayrılık sorularının hiçbirini yanıtlamadan aracına binerek uzaklaşmıştı.

Engin Akyürek’ten Alkışlanacak Hareket!

Engin Akyürek, geçtiğimiz gün Latin hayranları ile İstanbul’da buluştu ve Güney Amerikalı hayranlarının yapmış olduğu bağışa da katkı sağlayarak bir kez daha yardımseverliğiyle alkışlanacak harekette bulundu.

Demet Şener Çocukları Hakkında Konuştu

Uzun yıllardır modellik, sunuculuk ve oyunculuk kariyerinde başarılı işler gerçekleştiren Demet Şener, Anneler günü için röportaj verdi. Geçtiğimiz aylarda eşi İbrahim Kutluay ile ortak bir boşanma kararına giden Demet Şener yaptığı konuşmada sessizliğini bozdu.

Kerimcan Durmaz Sessizliğini Bozdu!

Skandal videosuyla sosyal medyada olay yaratan Kerimcam Durmaz sessizliğini bozdu. Hakkında yapılan eleştirilere hiçbir yanıt vermeden uzun süre yorumsuz kalan Kerimcan Durmaz, dün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolarda olay hakkında yorumunu dile getirdi.

İbrahim Kutluay’dan Nafaka Açıklaması Geldi!

İbrahim Kutluay’ın iki çocuğu için ödemesi gerektiği Nisan ayı nafakası 32 bin 500 türk lirasının ödenmediğini iddia eden Demet Şener icra takibi başlattı. Bu icra takibinin ardından İbrahim Kutluay nafaka borcu hakkında, borcunun bulunmadığını Şener’in hukuka aykırı ve kötü niyet için takip başlattığını belirtti ve bunun durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Demet Akalın Bebek Mi Bekliyor?

Demet Akalın, eşi ve kızı dışında Maldiv’ler de, Selin Ciyerci, Gökhan Çıra ve Fatih Ürek’in de bulunduğu tatilde Akalın, sosyal medya hesabından o anları paylaştı. Son paylaşımında Akalın’ın göbeği dikkatlerden kaçmadı. Demet Akalın Hamile mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler