Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDerya Uluğ Sevgilisini Askere Uğurluyor

İlgili Postlar

Derya Uluğ Sevgilisini Askere Uğurluyor

Çıkardığı şarkılarla kısa sürede büyük bir başarı elde eden sevilen şarkıcı Derya Uluğ sevgilisini askere uğurluyor. Cumartesi Akşamı Turmp AVM’nin açık alanı Turmp Cadde’de konser veren başarılı sanatçı, sevenleriyle bu duygusal anını sahnede paylaştı.

Derya Uluğ Trump Cadde’yi Yıktı Geçirdi

Enerjik sahne performansıyla çok sevilen Derya Uluğ Cumartesi günü, Trump Cadde’de sahne aldı. Birbirinden keyifli şarkılarıyla sevenlerine müzik şöleni yaşatan Uluğ, aynı zamanda konserinde yeni projesinden de bahsederek sevenlerinin yüzünü gülümsetti.

Derya Uluğ Gözyaşlarını Tutamadı!

Yeni Proje Hit Olacak

Deryağ Uluğ, yeni projenin Rock tarzında olacağını söyledi aynı zamanda yeni projenin hit olmaya aday olduğunu da belirterek, yaza damgasını vuracak şarkının yakın zamanda dinleyicisiyle bulaşacağını söyledi. Son şarkısıyla büyük beğeni yakalayan Derya Uluğ’nun yeni projesi ise hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Derya Uluğ Sevgilisini Askere Uğurluyor

Derya Uluğ sahne aldığı sırada sevenleriyle kendisi için çok duygusal bir anı paylaştı. Erkek arkadaşının iki gün sonra askere gideceğini söyleyen Uluğ, Asil Gök’ü “Gitmeden sizin için söylesin.” diyerek sahneye davet etti. Hem erkek arkadaşına, hem de sevenlerine büyük bir sürpriz yapan başarılı şarkıcı, tüm asker ve asker yakınlarına da hayırlı tezkereler diledi. 2 saat sahnede kalan Derya Uluğ iftar’dan önce sahneden inerek herkesin Ramazan aynı da kutlamayı ihmal etmedi.

Derya Uluğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler