Ana SayfaDizilerHercai 10. Bölüm Fragmanı Geldi! Gönül'ün Korktuğu Başına Geliyor!

İlgili Postlar

Hercai 10. Bölüm Fragmanı Geldi! Gönül’ün Korktuğu Başına Geliyor!

Atv ekranlarının yeni  gözdesi Hercai dizisi 9. son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran Reyhan’ı bulup kapısına dayanıyor. Kapıyı açanlara Reyhan’ın kocası olduğunu söylüyor. Reyhan, Miran’la konuşmak için dışarı çıktığında Miran ona neden evlenmekten vazgeçtiğini söylüyor. Öte yandan, Gönül’ün korktuğu başına geliyor. Miran konağın ortasına gidip Gönül’ü boşayacağını haykırıyor.

Cuma Dizileri 2019

Gönül’ün Korktuğu Başına Geliyor!

Hercai 10. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, konağın ortasına gidip, ‘Şimdi bu konaktakiler şahidim olsun seni boşuyorum Gönül’ diye haykırıyor. Gönül, Miran’ın arkasından çevirdiği işler ayağına dolandı ve korktuğu başına geldi. Hazan Miran’ın yakasına yapışıyor. Fırat, Reyhan’a Miran’ın onu çok sevdiğini , ona deli gibi aşık olduğunu söylüyor.

Dizinin takipçileri, Miran’ın Gönül’den boşanmasını büyük bir sevinçle karşılarken, Reyhan’ın Miran’a ne cevap vereceğini merakla bekliyor.

İşte Hercai 10. Bölüm Fragmanı..

HERCAİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, Miran’ı çocukluğundan beri öz babasını öldürmesi için ona masallar anlatıp beynini yıkayarak büyütmüştür. Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu öğrenmesinden tedirginlik duyan Azize, annesinin nasıl öldüğünü öğrenmemesinden de çok korkuyor. Miran’ın bir Şadoğlu olduğunu Hazar’ı öldürdükten sonra herkesle birlikte öğrenmesini istiyor.

Sultan, Miran’ın annesinin başına gelenlerin hepsini biliyor. İlk fırsatta Azize’yi bildiklerini Miran’a söylemekle tehdit ediyor. Gönül ise Reyhan’a yaptıklarını ve ona söylediklerini Miran’ın öğrenip kendisini boşamasından çok korkuyor.

Yaren, Gönül’le konuşurken babası Cihan onu yakalayıp döve döve eve götürüyor. Yaren, babasına Reyhan’ı konağa getirenin kendisi olduğunu itiraf ediyor. Nasuh, Cihan’nın elinden Yaren’i zor kurtarıyor. Cihan, babasına Yaren’nin yaptıklarını anlatacağı sırada Handan araya girip Cihan’a engel oluyor. Nasuh Ağa, Yaren’in Gönül’le görüştüğünü öğrendiğinde, Yaren’e çok öfkeleniyor. Cihan, bundan sonra kızına karşı güveni kalmıyor ve hemen Yarin’i evlendirmek istiyor.

Miran, Reyhan’ın yanından ayrılmak istemiyor. Miran, ondan vazgeçemiyor. Reyhan’ı akrep sokuyor ve tartışmaları yarım kalıyor. Miran telaşlanıp onu hastaneye götürmek istiyor ama ilaç olduğunu söyleyerek Miran’ı vazgeçiriyorlar. Reyhan’ın zor gecesinden Miran onun başından ayrılmıyor ve elini bir an olsun bırakmıyor.

Hercai 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Reyhan Yoksa Miran Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler