Ana SayfaÜnlülerEngin Akyürek'ten Alkışlanacak Hareket!

İlgili Postlar

Engin Akyürek’ten Alkışlanacak Hareket!

Ünlü Oyuncu Engin Akyürek geçen yıl ekim ayında hayranlarından doğum gününde anlamlı bir hediye gelmişti. Güney Amireka’da büyük bir hayran kitlesi olan oyuncunun yeni yaşı için, Brezilya, Şili, Arjantin ve Peru’dan Saadet öğretmenin kurduğu Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne çok sayıda kişi bağışta bulunmuştu. Engin Akyürek’ten alkışlanacak hareket geldi. Akyürek, şimdide Latin hayranları ile İstanbul’da buluştu ve UCİM derneğine hayranları ile birlikte tam 100 bin liralık bağışta bulundu.

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek’ten Alkışlanacak Hareket!

Engin Akyürek, geçtiğimiz gün Latin hayranları ile İstanbul’da buluştu ve Güney Amerikalı hayranlarının yapmış olduğu bağışa da katkı sağlayarak bir kez daha yardımseverliğiyle alkışlanacak harekette bulundu. Akyürek’in Latin hayranları ile İstanbul’daki buluşmasında UCİM’e kendisi adına bağışta bulunan hayranlarına tek tek teşekkür etti. Bağışın 100 bin lira civarında olduğu bu miktarın bir bölümünü ise sanatçının karşıladığı öğrenildi.

Sanatçıyı yakından görebilmek için İstanbul’a gelen hayranları büyük bir sevgi seli oluşturdu. Engin Akyürek’in çocuk istismarına karşı yaptığı bu duyarlı davranış büyük takdir topladı.

Engin Akyürek, Ailesini Yine Unutmadı..Jesti Dudak Uçuklattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler