Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya'yı Görenler Hayrete Düştü!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’yı Görenler Hayrete Düştü!

Deniz Akkaya’nın katıldığı bir etkinlikte görenler hayrete düştü.  Özel hayatı, birçok ünlü isim ile olan birliktelikleri ve çalkantılı özel yaşamı ile magazin gündeminde olan Deniz Akkaya yine şaşırttı,  detaylar Haberimizde..

Deniz Akkaya neden ifadeye çağrıldı?

Deniz Akkaya’nın, İncili Takıları Tüm Dikkatleri Üzerine Topladı!

Geçtiğimiz gece düzenlenen  etkinliğinde,Ünlü sunucu Deniz Akkaya, katılan davetlilerin tüm dikkatini üzerine çekmeyi yine başardı. Güzelliği ile devamlı gündemde kalan Deniz Akkaya bu sefer gecenin en çok konuşulan ismi olmasını sağlayansa taktığı farklı incili aksesuarıydı. Kelebek Moda Konseyi üyesi Aslı Barış, Deniz Akkaya’nın kıyafetini ve taktığı akseksuarları yorumladı.

Deniz Akkaya kimdir?

“Aksesuarlara Gelince İş Bozuluyor”

Konsey üyeleri Deniz Akkaya’nın tarzı için şunları söyledi;  “Deniz Akkaya’nın bust2 elbisesi oldukça sade aslında. Malum, inci trendi geçen kıştan beri esip gürlüyor. Haliyle tüm tasarımcılar, koleksiyonlarında inciye sıklıkla yer veriyor. Akkaya da elbise ve kemer detaylarıyla trendi yakalıyor. Ancak aksesuarlara gelince iş bozuluyor.”

 

“HIZMAMSI ZİNCİRE YORUM YAPMAK ZOR”

Tuğçe&Gökçe Güreşçi imzalı küpeler tek başına iddialı ve güzel. Ama “hızmamsı” zincire yorum yapmak zor. Belki Afrika’daki bazı kabilelerde böyle bir trend olabilir ama bu moda haftalarına yansımadı. Trendsetter olacağım diye komik olmaya gerek var mı, orası tartışılır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler