Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya neden ifadeye çağrıldı?

İlgili Postlar

Deniz Akkaya neden ifadeye çağrıldı?

Eski menajeri Merih Yılmaz’ı kendisine olan borcu sebebiyle tehdit ederek aracına el koyduğu iddia edilen ünlü manken Deniz Akkaya‘nın İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldiği ve ifade verdiği öğrenildi. Peki Deniz Akkaya neden ifadeye çağrıldı?

Deniz Akkaya geçtiğimiz hafta 3 Ekim Günü kendisine yüklü miktarda borcu olan eskiden menajerliğini yapan Merih Yılmaz’ı tehdit ederek aracını zorla üzerine aldığı iddiasıyla gündeme gelmişti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarını karşısında bulan ve açıklama yapan Deniz Akkaya, “Biz şikayetçi olduk” dedi.

Deniz Akkaya hakkında ağır suçlama! Polis düğmeye bastı!

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışı Deniz Akkaya

Deniz Akkaya ifadeye çağrıldı

Bu gelişmeler iddia olarak gündeme gelirken Merih Yılmaz’ın şikayetçi olması üzerine Deniz Akkaya emniyete ifadeye çağrıldı ve İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi. Ünlü manken Deniz Akkaya yaklaşık 4 saatlik bir süre boyunca emniyette ifade verdi. Emniyette verdiği ifadesinin ardından emniyet çıkışında karşısında bulduğu gazetecilerin soruları üzerine açıklama yapan Deniz Akkaya, “ Davete icabet ettik. Biz şikayetçi olduk” dedi.

Kağıda gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından ünlü manken İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nün önüne gelen aracıyla ayrıldı.

Deniz Akkaya’dan Seren Serengil’e Ağır Sözler!

Olayın Öncesindeki Gelişmeler Neler? Deniz Akkaya neden ifadeye çağrıldı?

Deniz Akkaya dün kendisine 200 bin lira borcu olduğu öne sürülen eski menajeri Merih Yılmaz’ı avukatının Beyoğlu’ndaki ofisine çağırdı. Borcu olan 200 bin lirayı isteyen Akkaya ile Melih Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Bu esnada ofise gelen iki kişi, Yılmaz’ı tehdit ederek aracını kendilerilerine devretmesi istedi. Korkuya kapılan Yılmaz aracı noter üzerinden devretti. Ofisten ayrılan Merih Yılmaz polis merkezine giderek Deniz Akkaya ve yanındaki 2 kişiden şikayetçi olmuştu.

Deniz Akkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler