Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'ın Eski Sevgilisinden Çarpıcı Açıklama "Benim de Bildiğim Birçok Şey Var."

İlgili Postlar

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisinden Çarpıcı Açıklama “Benim de Bildiğim Birçok Şey Var.”

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türkücü Nihat Doğan’ın eski sevgilisi sunucu Selen Yakıcı ile bir röportaj gerçekleştirdi. Sunucu Selin Yakıcı, Nihat Doğan’la ilgili çarpıcı açıklamalar da bulundu. Selin Yakıcı ne söyledi? Detaylar Haberimizde..

Nihat Doğan’dan Flaş Açıklama Geldi.”Helallik İstiyorum”!!

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisin den Çarpıcı Açıklamar Geldi!

Türkücü Nihat Doğan’la 15 Temmuz 2016’da tanışan ve kendisine ‘darbe sevgilim’ diyerek 1 yıl aşk hayatı yaşayan Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışmasındaki finalistlerinden olan sunucu Selen Yakıcı, geçtiğimiz yıl yaz aylarında ünlü türkücü Nihat Doğan’dan ayrılma kararı almıştı.

Nihat Doğan kimdir?

Selin Yakıcı ile ilgili görsel sonucu

“Benim de Bildiğim Birçok Şey Var.”

Bjk Tv’de sunuculuk da yapan Selen Yakıcı, hayatındaki pişmanlıklarının ilk sırasında türkücü Nihat Doğan olduğunu söyledi. Yazar Onur Akay’ın, “Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde ise, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoymaktan gözaltına alındı ve hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Siz onu yakından tanıyan biri olarak bu iddialara ne diyorsunuz?” şeklinde sorduğu soruya ise Sunucu Selen Yakıcı, “Şöyle bir düşünün oturduğunuz yerden size bir ithamda bulunuyor mu kimse, ya da bana? Yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Fakat benim de bildiğim birçok şey var.” şeklinde bomba açıklama da bulundu.

Selin Yakıcı, Nihat Doğan ile ilgili görsel sonucu

Nihat Doğan Aşkı 15 Temmuz 2016’da Bulmuştu!

Seda Sayan’la olan ilişkisi bittikten sonra uzun süre ismi bir isimle anılmayan türkücü Nihat Doğan aşkı 15 Temmuz 2016’da bulmuştu. O dönemlerde Nihat Doğan’ın yorumcu olarak yer aldığı programa katılan sunucu Selen Yakıcı, ” Nihat’la 15 Temmuz’da tanıştık, ona darbe sevgilim diyorum’ demişti. Birbirlerine sosyal medya üzerinden sıklıkla aşklarını ilan eden ünlü ikilinin aşklarıı fazla uzun sürmedi. Ünlü çift, ayrılma kararı almalarının sonrası sosyal medya hesaplarından birbirlerine ait tüm fotoğraflarını silmiş ve çift ayrıca birbirlerini takipten de çıkarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler