Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti!

İlgili Postlar

Son dakika: Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti!

Son dakika: Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti! Bir mekanda bir arada olan Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat birbirine girdi. İki ünlü ismi ayırmak zor oldu. Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat neden kavga etti? Olayın aslı nedir? Detaylar geliyor…

Sinan Akçıl’a evlenme teklifi! Canlı yayında şoke oldu

Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti

Biri ünlü bir oyuncu, bir ünlü bir şarkıcı olan Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl, Ziyade Fasıl isimli mekana Hollywood yıldızı Kristanna Loken’ın doğum günü partisi için gitti. Mekana, magazin muhabirleri de girdi. Sermiyan Midyat, bu durumdan rahatsız oldu. Midyat, “Bunları kim içeri aldı, çabuk dışarı çıkarın” diye çıkışınca basın mensuplarından olumsuz yanıt aldı. Sonrasında ünlü oyuncudan muhabirlere küfür yağdı. Küfür eden Sermiyan Midyat’a, mekanda bulunan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl müdahale etti. Sermiyan Midyat daha da sinirlendi ve olay büyüdü.

Sinan Akçıl kimdir?

Sermiyan Midyat Sinan Akçıl’a saldırdı

Sermiyan Midyat, küfür ettiği sırada kendisine müdahale eden Sinan Akçıl’a elindeki sigarayı fırlattı ve saldırdı. Mekanın güvenlik görevlileri hemen araya girse de, ünlü isimleri ayırmak zor oldu. Sinan Akçıl ve Sermiyan midyat, güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile mekandan uzaklaştırıldı.

Sermiyan Midyat kimdir?

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve ünlü oyuncu Sinan Akçıl bir arada oldukları mekanda son derece alevli bir kavgaya tutuştu. İki ünlü isim zor ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler