Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya hakkında ağır suçlama! Polis düğmeye bastı!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya hakkında ağır suçlama! Polis düğmeye bastı!

Deniz Akkaya hakkında ağır suçlama! Polis düğmeye bastı! Deniz Akkaya hakkında gündeme gelen flaş iddia şaşkınlık yarattı. Deniz Akkaya’nın eski menajerini silah tehtidi ile aracını satmaya zorladığı iddia edildi. Deniz Akkaya hakkındaki iddialar neler? Detaylar haberimizde…

Deniz Akkaya: Ebru Gündeş’in Kocası Ülkeyi Satmış!

Deniz Akkaya hakkında ağır suçlama

Deniz Akkaya’nın, eski menajeri Merih Yılmaz’ı yanında bulunan silahlı iki kişi ile birlikte tehdit ettiği ve aracının satışını aldığı iddia edildi.  Deniz Akkaya’nın, dün eski menajeri Merih Yılmaz’ı aradığı ve Beyoğlu’ndaki avukatının ofisine gelmesini istediği, kendisine 200 bin TL borcu olduğunu söylediğini iddia ederek, aralarında çıkan tartışma neticesinde ofise iki kişinin daha geldiğini ve Yılmaz’ı tehdit ettiklerini iddia etti. Merih Yılmaz, aracının Deniz Akkaya’ya devretmesini istediklerini, yaşadığı korku ile birlikte aracını noter üzerinden devrettiğini iddia etti. Ardından da ofisten kovulduğunu iddia etti.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya’nın ifadesi alınacak mı?

Merih Yılmaz’ın, ofisten çıkar çıkmaz hemen polis merkezine gittiği ve Deniz Akkaya ile yanındaki silahlı iki kişiden şikayetçi olurken, Yılmaz’ın şikayeti üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği araştırma başlattı. Polis ekipleri ofis çevresindeki kamera görüntülerini toplarken, araştırma sonunda Deniz Akkaya ve yanındaki iki kişinin ifadesinin alınabileceği iddia edildi.

Deniz Akkaya’dan açıklama geldi

Deniz Akkaya, iddiaların ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı:

Değerli iş arkadaşlarım,

Bir süredir birlikte iş yaptığımız ve ismini Merih olarak bildiğimiz ancak yapılan işlemlerin çoğunda başka bir isim kullandığını fark ettiğiniz Emrah Yılmaz kişi ile yollarımızı ayırdığımı belirtmek istiyorum.

Herkesin helal ekmeğinin peşinde olan piyasamızda benim vesilem ile çok fazla isim ile çalışmasına vesile olmaktan son derece derin bir üzüntü yaşayan bendeniz, geçmişte iş yapmış olduğumuz firmalardan aldığım telefonlar ile yıkılmış bulunmaktayım. Firmalardan usulsüz kazançlar sağladığını firmaların kendi ağızlarından duymam dışında, emekçi basın mensubu dostlarımıza rüşvet amaçlı hediye ve para aldığını / ki bunları kimsenin aldığına inanmamaktayım /emekli dostlarımızı zan altında bırakıyor olması yanında, en tehlikeli kısmı ise ismimi kullanarak çevremizde türlü zorluklar ile para kazanan kişilerden hiç ama hiçbir ilişkim olmayan bir borsacıya para yatırmaları ile ikna etmek amaçlı senaryolar ürettiğinin haberini aldık…

Maalesef iş ortamımdan benim vesilem ile tanıdığı insanların isimlerini ve iş pozisyonlarını kullanarak yalan yanlış vaatler ile firmaları ünlü insanlar ile bir araya getirme vaadleri alıp başını gitmiş.

Değerli başın mensubu dostlarım, dolandırılan tüm firmaların isimleri ve markaları ve diğer ayrıntılar bizde mevcut, bir değil iki değil onlarca…

Tüm ayrıntıların bizde olduğunu bilmenizi isterim ve pek tabi ki hukuki süreç başladı. Firmalar hukuki süreçte yanımda yerlerini almış bulunmaktalar bunun lütfen özellikle altını çizmek istiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler