Ana SayfaÜnlülerİbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız!

İlgili Postlar

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız!

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız! Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, serinin ikinci filmini çekti. Yol Arkadaşım 2 filminin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Oğuzhan Koç Jet Sosyete’de!

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’tan Yol Arkadaşım 2 filmi açıklaması

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Yol Arkadaşım isimli filmleri ile sinemaları sallarken, filmin devamı olan Yol Arkadaşım 2 filmini çekti. Yol Arkadaşım 2 filmi için, Yaradana Yalvartma isimli şarkı 19 yıl sonra yeniden düzenlendi. Film için Oğuzhan Koç’un seslendirdiği şarkı, Youtube’da kısa sürede yaklaşık 3 milyon tıklamaya vardı.

Oğuzhan Koç kimdir?

Hikaye geldi aklıma Oğuzhan’la paylaştım

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Yol Arkadaşım2” filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak samimi açıklamaları ile dikkat çekti. İbrahim Büyükkak, filmin senaryosunu kaleme alırken, devam filminin nasıl akıllarına geldiği sorusuna “Senaryo aşaması film bittikten sonra hemen devam filmi yapalım duygusu yoktu Oğuzhan’la. Sonra bir hikaye geldi aklıma Oğuzhan’la paylaştım. Üzerine çalıştık ve senaryo ortaya çıktı.” diye yanıt verdi.

İbrahim Büyükak Kimdir?

Daha büyük bir film oldu

Devam filmi hakkında konuşan Oğuzhan Koç ise, “Çok ince eleyerek sık dokuyarak yaptık ve ben şahane bir senaryoya, çok eğlenceli bir filme imza attığımızı düşünüyorum yani. Yoksa kimse bize 1 yıl sonra çok izlenen çok beğenilmiş bir filmin 2. Bize yaptıramazdı. Daha büyük bir film oldu.” diye konuştu.

Hiçbir zaman ayrılmayız

Yıllar süren dostlukları ile dikkat çeken Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükkak, “Ayrılmayız, ayrı işler yaparız ama hiçbir zaman ayrılmayız.” dedi.

İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen Evlendi! İşte İlk Resimler…

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler