Ana SayfaKimdirİbrahim Büyükak Kimdir?

İlgili Postlar

İbrahim Büyükak Kimdir?

Ekranlarda sevecen tavırlarıyla, espirili kişiliği ilen beğenilen oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak kimdir? Birçok izleyicilere oyunculuğunu ispat ederek,  yer aldığı projelerde başarısını göstermiş oldu. Peki İbrahim Büyükak Kimdir? Nerede doğdu? Yer aldığı projeler nelerdir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

İbrahim Büyükak Nerede Doğdu?  İbrahim Büyükak aslen nereli?

20 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen İstanbulludur.

İbrahim Büyükak şuan kaç yaşında? İbrahim Büyükak hangi burç?

İbrahim Büyükak şuan 35 yaşında ve Aslan burcudur.

İbrahim Büyükak Kimdir?

Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Bursa’da Olay Gazetesi’nde bir süre köşe yazarlığı yaptı. Gırgır, Leman ve Lemanyak Dergileri’nde çeşitli yazıları yayımlandı.

Orta halli bir ailenin çocuğu olarak yaşamını sürdürdü. Aslan burcu olan İbrahim Büyükak burcunun özelliklerini halen öğrenemediğini bu nedenle burcunun özelliklerini taşıyıp taşımadığını bilmediğini her fırsatta söylemektedir. 1.85 boyunda ve 94 kilodur. Hayatının her döneminde biraz kilolu olduğunu belirtmekte, açıkçası bundan çok şikayetçi olmadığından bahsetmektedir. BKM Mutfak’a son katılan üyelerden biridir. En büyük çıkışını ise  TV8 de yayınlanan “3 Adam”  programı ile yapmıştır. Bu programı yakın arkadaşları olan Eser Yenerler ve Oğuzhan Koç ile birlikte sunmuştur. Ayrıca TV8’de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmaktadır.

Uzun süredir birlikte olduğu çocukluk aşkı sevgilisi Nurdan Beşer ile Ocak 2016’da nişanlanmıştır. Çiftin 2018’de evlilik masasına oturması bekleniyor.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız!

İbrahim Büyükak Filmleri ve Dizileri

  • 2008 – Çok Güzel Hareketler Bunlar
  • 2009 – Neşeli Hayat
  • 2011 – Çok Filim Hareket Bunlar
  • 2013 – 3 Adam ( TV)
  • 2015 – Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Bora) (TV Dizisi)
  • 2016- Yol Arkadaşım
  • 2018- Yol Arkadaşım 2
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler