Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'dan evlilik açıklaması

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan evlilik açıklaması

Ebru Şallı’dan evlilik açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıldan bu yana iş adamı Uğur Akkuş ile evlilik yolunda hazırlıklarına devam ederken, flaş açıklamalarda bulundu. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ne zaman evlenecek? Düğün tarihi belli mi? Düğün nerede yapılacak? Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlilik sözleşmesi yaptı mı? Ebru Şallı evlilik sözleşmesi hakkında neler dedi? Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı’dan Evlilik Teklifi Hakkında Şaşırtıcı Açıklama!

Ebru Şallı’dan evlilik açıklaması

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan, o dönem Uğur Akkuş’un evli olduğunu ortaya çıkması ile birlikte eleştiri oklarının hedefi haline gelen, ancak hiçbir olumsuz eleştiriye kulak asmadan aşklarını yaşamaya devam eden Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, evlilik hazırlığı yapıyor.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı’dan evlilik sözleşmesi açıklaması

Geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, evlilik hazırlıkları yapıyor. Basın mensuplarının evlilik ile ilgili sorularını yanıtlayan Ebru Şallı, henüz evlilik tarihinin belli olmadığını ifade ederek “Düğün olacak, gelinlik de giyeceğim.” dedi. Şallı, “Evlilik sözleşmesi yapacak mısınız?” şeklinde gelen soruya ise, “Bilmiyorum, henüz bana bir şey gelmedi. Zaten aşkta sözleşme olmaz.” yanıtını verdi.

Büyük bir düğün hayal etmiyoruz

Ebru Şallı’nın yanıtları sırasında araya giren nişanlısı iş adamı Uğur Akkuş, “Bunlar çok saçma şeyler. Ailelerimiz tanıştı. Büyük bir düğün hayal etmiyoruz.” dedi.

Ebru Şallı’dan İdil Fırat ve tefour açıklaması

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde Mert Fırat ile dünya evine giren ve kına gecesine dört kişinin taşıdığı tefour ile gelen ve eleştirilere maruz kalan İdil Fırat’ın hatırlatılması üzerine ise, “Ben ona çok yakıştırdım. Bize uzak gibi duruyor ama neden olmasın? Her an her şey olabilir.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler