Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'dan Evlilik Teklifi Hakkında Şaşırtıcı Açıklama!

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Evlilik Teklifi Hakkında Şaşırtıcı Açıklama!

Eski manken Ebru Şallı, İşadamı sevgilisi Uğur Akkuş’la önceki akşam Etiler Papermoon’da görüntülendi. Detaylar Haberimizde..

Ebru Şallı: Oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş!

Baş başa romantik akşam yemeği yiyen Uğur Akbaş ve Ebru Şallı çiftinin keyfi yerinde görünüyordu. Ünlü İkil, akşam saatlerinde geldikleri mekandan gece saat 01:30 civarlarında ayrıldılar. Gece Mekan çıkışında ard arda patlayan flaşlar karşısında şaşıran işadamı  Uğur Akkuş , hızlı adımlarla arabasına binerken Hemen peşinden gelen Ünlü manken Ebru Şallı ise sosyal medya hesabından paylaştığı yüzük fotoğrafını soran muhabirlere yanıt verdi. “Evlenme teklifi mi aldınız? sorusuna  Ebru Şallı “Evlilik teklifini önceden aldım” diyerek açıklamada bulundu.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı: "Teklifi önceden aldım"

 “Gördüğünüz Gibi Mutluyuz, Her Şey Yolunda.”

Ebru Şallı ise şu sıralar aşkını dolu dizgin yaşıyor. Ünlü model Ebru Şallı sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekmeyede devam ediyor. Gündemden hiç düşmeyen eski manken Ebru şallı, geçtiğimiz günlerde  yine paylaştığı fotoğraf ile gündemde yerini almıştı. Aynı zamanda Plates eğitmeni Ebru Şallı, geçen yaz el ele görüntülendiği iş adamı Uğur Akkuş’un boşanmasıyla artık ilişkisini rahatça yaşıyor. Eski manken Ebru Şallı’nın Haziran 2017’de aşk yaşamaya başladığı evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş, 11 yıllık eşi Gonca Derin’den Mayıs ayında boşanmıştı. Boşanması ardından, Ebru Şallı derin bir nefes aldı. Yuva yıkan kadın olmakla suçlanan Ebru Şallı suçlamaları asla kabul etmedi. Şu sıralar Ebru Şallı, nişanlısı Uğur Akkuş ile dolu dizgin ilişkisini yaşamaya devam ediyor. Muhabiyere en son yaptığı açıklamasında “Gördüğünüz gibi mutluyuz, her şey yolunda. Nikah bu yıl sonu.” demişti..

Ebru Şallı: Evlilik teklifini önceden aldım - <a href=Magazin haberleri” />

Ebru Şallı: Evlilik teklifini önceden aldım - <a href=Magazin haberleri” />

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler