Ana SayfaÜnlülerKadir İnanır'a sert eleştiri. Ahmet Mekin açtı ağzını yumdu gözünü!

İlgili Postlar

Kadir İnanır’a sert eleştiri. Ahmet Mekin açtı ağzını yumdu gözünü!

Kadir İnanır’a sert eleştiri. Ahmet Mekin açtı ağzını yumdu gözünü! Yıllar önce Kadir İnanır ile baş rolü paylaşan Ahmet Mekin, Kadir İnanır’ı neden eleştirdi? Aralarında neler yaşandı? İki usta ismin arası açık mı? Detaylar haberimizde…

Talat Bulut Tek Değil, Buyrun Kadir İnanır Örneği!

Ahmet Mekin’den Kadir İnanır’a eleştiri

Cengiz Aytmatov’un Aynı isimli kitabından uyarlanan, 1977 yapımı Selvi Boylum Al Yazmalım filminde rol alan Ahmet Mekin, baş rolü paylaştığı Kadir İnanır hakkında sert eleştirilerde bulundu. Yeni Şafak Gazetesi’nden Harun Karabuç’a röportaj veren Mekin, açtı ağzını yumdu gözünü. Amhet Mekin’den Kadir İnanır’a sert eleştiri geldi. İşte Ahmet Mekin’in çok ses getiren o röportajı:

Kadir İnanır kimdir?

Canlandırdığınız rolün tesiri altında kaldığınız oldu mu?

Tesiri devam eden roller olmadı. Rolün etkisinde kalırsan olmaz. O zaman ‘Kadirizm’ gibi bir şey çıkar ortaya. Her yerde kabadayı olursun ya da aptalı oynuyorsan aptal olursun.

Ahmet Mekin kimdir?

Filmlerde genelde başroller konuşulur ama ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’daki ‘Cemşit’ gibi üçüncü karakterleri de göz önünde bir role çeviriyorsunuz.

İşinizi iyi yapıyorsanız öne çıkıyorsunuz. Sinemada başrol diye bir şey kabul etmiyorum. Kim işini iyi yapıyorsa o başrol. Biri gelir bir filmde 15 dakika oynar, filmi o götürür.

Her ikisi de Yeşilçam’ın sinema yıldızı olan usta oyuncuları Kadir İnanır ve Ahmet Mekin, 1977 yapımı Selvi Boylum Al Yazmalım filminde  baş rolü Türkan Şoray ile paylaşmışlardı. Usta oyuncuların buluşması olan film, aradan yıllar geçse de hala daha hafızalardaki yerini koruyor. Selvi Boylum Al Yazmalım filmi, sıra dışı konusu ve inanılmaz anlatımı ile üzerinden yıllar geçse de nesiller boyu keyifle, duyguyla izleniyor. Selvi Boylum Al Yazmalım filmi, unutulmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler