Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı: Oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş!

İlgili Postlar

Ebru Şallı: Oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş!

Ebru Şallı: Oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş! Son dönemlerde Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen eski model Ebru Şallı, “Oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş.” diye açıklama yaptı. Ebru Şallı’yı ağlatan olay ne oldu? Ebru Şallı neden ağladı? Ebru Şallı cephesinde hangi gelişmeler yaşanıyor? Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı’dan Dikkat Çekici Paylaşım!

Ebru Şallı Fashion Week’te

Geçtiğimiz yıldan bu yana ünlü iş adamı Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkla gündeme gelen eski model Ebru Şallı, Raşit Bağzıbağlı defilesini izlemeye geldi. Defileye yalnız gelen Şallı, Fashion Week’in eskisi kadar kalabalık olmadığından yakındı.

Ebru Şallı kimdir?

Dün oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş

Ebru Şallı, defilede basın mensupları ile sohbet etti. Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Beren’i eğitim için babası Harun Tan ile Barselona’ya yolladığını ifade eden Ebru Şallı, “Dün oturdum ağladım. Çok kötü bir durummuş. 14-15 yaşında ve gitti. Çok ağladım.” diye konuştu.

Ebru Şallı’dan Uğur Akkuş açıklaması

Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş ile ilgili gelen sorulara “Bunları şimdi burada konuşmayalım. İlişkimiz güzel gidiyor. Henüz evlilik tarihi almadık.” şeklinde yanıt vermekle yetindi.

Eski model Ebru Şallı, geçtiğimiz yılın yaz aylarında ünlü iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Akkuş’un o dönem evli olduğunun duyulması ile birlikte ünlü çift gündemin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler