Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan hakkındaki şikayet neden geri alındı?

İlgili Postlar

Nihat Doğan hakkındaki şikayet neden geri alındı?

Nihat Doğan hakkındaki şikayet neden geri alındı? Nihat Doğan hakkında ortaya atılan iddiaların ardından yaşanan gelişmeler şaşkınlık yarattı. Nihat Doğan’ın hakkında gündeme gelen iddialar asılsız mı? Ünlü türkücü hakkında iddialarda bulunan iki kızın ailesi şikayetini geri mi aldı? Bunların nedenleri nedir? Nihat Doğan hakkındaki tüm gelişmeler ve detayları haberimizde…

Nihat Doğan Hakkında Flaş Gelişme!

Nihat Doğan hakkındaki şikayet geri alındı

Reşit olmayan iki kız çocuğunu harçlık ile alıkoyma iddiası ile gündeme gelen Nihat Doğan hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Dün, Doğan hakkında gündeme gelen iddiaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın harekete geçtiği ve olaya el attığı haberleri gündeme gelmişti. Haberlerin hemen ardından, Nihat Doğan hakkında iddialarda bulunan ailenin şikayetini geri çektiği duyuldu. Aile, Nihat Doğan hakkındaki şikayetini neden geri çekti?

Nihat Doğan kimdir?

Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu…

Yaşları 18’in altında olan iki kız çocuğunun ailesi, “Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu… Nihat Doğan’dan şikayetçi değiliz.” diyerek Nihat Doğan hakkında şikayetini geri aldı. Ailenin, Cumhuriyet savcılığına şikayetten vazgeçme karar dilekçesi verdiği ortaya çıktı.

Nihat Doğan’ın hakkındaki iddiaları ortaya atıp, ardından şikayet dilekçesini geri çeken aile, herkese şaşkınlık yaşattı. Aile, ilk olarak “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” şeklinde iddialarda bulunmuş, ardından “Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan’ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu. Ben şüpheleniyorum ağabey. Benim çocuklarım bana bir şey söylemedi. Ama ben şüpheleniyorum. Adli tıpan da bir muayene talebimiz olacak ben bu işin peşini bırakmam. Kızlarım korktuğu için bana net bir şey söylemiyorlar.” demişti. Bu açıklamaları ile dikkat çeken aile, şimdi şikayet dilekçesinden vazgeçti. Ancak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yetkililerinin de devreye girmesi ile birlikte, olay kamu davasına dönüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler