Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan Hakkında Flaş Gelişme!

İlgili Postlar

Nihat Doğan Hakkında Flaş Gelişme!

Nihat Doğan Hakkında son dakika flaş gelişme yaşanıyor. Ünlü Türkücü ,Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu iddiasıyla gündeme gelmişti. 11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Nihat Doğan aleyhindeki şikâyetlerinden vazgeçtikleri yönünde kararla savcılığa dilekçe verdi.  Detaylar Haberimzide..

Ece Erken, Nihat Doğan’ın Söylemezsem Olmaz’dan ayrılığını böyle açıkladı

Nihat Doğan Aleyhindeki İddia da Flaş Gelişme!

En sonki gelişmede, Aile Bakanlığı Nihat Doğan için harekete geçmişti. Reşit olmayan iki kız çocuğunu harçlık ile alıkoyma iddiası ile gündeme gelen Nihat Doğan için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın devreye girdiği iddia edildi. İddialara göre; Bakanlık, Nihat Doğan hakkında iddialarda bulunan aile ile iletişime geçti.

Bu iddia üzerine, Cumhuriyet Savcılığına ayrı ayrı dilekçe veren ebeveynler “Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu… Nihat Doğan’dan şikayetçi değiliz” diyerek ifade verdiği öğrenildi.

Yaşları 11 ve 16 olan iki kızın ailesi, Nihat Doğan’ın çocukları evine davet ederek harçlık vermek istediğini iddia ederek şikayette bulunmuştu. Doğan’ın, yapılan şikayet ile birlikte ifade verdiği, ancak serbest bırakıldığı iddia edildi. Hakkındaki iddiaları reddeden Nihat Doğan, ailenin “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” şeklindeki iddiaları karşısında yaptığı açıklamada “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım. 15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” şeklinde iddialarda bulunmuş, kendisinin bir milli değer olduğunu savunmuştu.

“Ben şüpheleniyorum. Adli tıpan da bir muayene Talebimiz olacak ben bu işin Peşini Bırakmam…” Demişti.

İki kızın ailesi Nihat Doğan hakkında ilk yapılan açıklamalarda, “Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan’ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu. Ben şüpheleniyorum ağabey. Benim çocuklarım bana bir şey söylemedi. Ama ben şüpheleniyorum. Adli tıpan da bir muayene talebimiz olacak ben bu işin peşini bırakmam. Kızlarım korktuğu için bana net bir şey söylemiyorlar.” şeklinde iddialarda bulunmuştu.

Nihat Doğan kimdir?

FLAŞ GELİŞME!!

Nihat Doğan’dan Şikayetçi Değiliz”

Reşit olmayan iki kızı alıkoyduğu iddiasıyla iki gündür kamuoyunu meşgul eden Nihat Doğan olayıyla ilgili son dakika bir gelişme yaşandı. Yaşlar küçük İki kız çocuğunun anne ve babası “Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu… Nihat Doğan’dan şikayetçi değiliz” şeklinde cumhuriyet savcılığına şikayetten vazgeçme karar dilekçesi verdiği öğrenildi.

Aynı ifadelerin yer aldığı bir dilekçeyi de kız çocuklarının annesi Derya Zilan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim etti. Diğer yandan da Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın polis zoruyla gözaltına alınmadığı, emniyet biriminin daveti üzerine Eyüp’teki bir karakolda ifade verdiği, ifadesinin hemen ardından da serbest bırakıldığı öğrenilen haberler arasında geliyor.

Nihat Doğan

Nihat Doğan’ın ifadesinde, Bu kız çocuklarıyla ard niyetle  kötü niyetle görüşmediğini, balkonda kendilerini gören bir yakınlarının olayı, aile ve polise olayı yanlış yansıtmaları  üzerine bütün olayların bu sonuca ulaştığını belirterek açıkladığı iddialar arasında.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler