Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş'ın Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş’ın Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri!

Ağustos  ayında beynindeki kitle sebebiyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. detayları Haberimizde..

Son dakika: Beyin tümörü teşhisi konan Nur Yerlitaş ameliyat edildi!

Ünlü Modacı Nur Yerlitaş, Ameliyat Sonrası İlk Kez Görüntülenti.

Geçtiğimiz ayda beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez objektifler tarafından görüntülendi. Nur Yerlitaş’ın kısa saçları sosyal medyada çok konuşuldu. Yakın dostlarıyla birlikte objektiflere poz veren Modacı Nur Yerlitaş’ın kısacık saçları ile sosyal medyada olay oldu. Takipçileri Nur Yerlitaş’a geçmiş olsun temennilerini yorumlarıyla ilettiler.

Nur Yerlitaş kimdir?

Beynindeki tümör Kitlesi Alınmıştı!

Modacı Nur Yerlitaş’ın ameliyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve takımı tarafından gerçekleştirilmişti. Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Nur Yerlitaş’ın beyninde bir problem gördüklerini açıklayarak, “Bunun üzerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur Hanım uyandı ve kendine geldi. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler