Ana SayfaÜnlülerGülben'den Demet'e Yeşil Işık!

İlgili Postlar

Gülben’den Demet’e Yeşil Işık!

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen, evli bir erkekle birlikte olduğu için kendisiyle dostluğunu sonlandıranÜnlü Popçu Demet Akalın’a boşanma haberlerinden sonra yeşil ışıkmı yaktı. detayları Haberimizde..

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında flaş gelişme!

Gülben Ergen, Konuşmadığı Demet Akalın’a Zeytin Dalı Uzattı!

Gülben Ergen, geçtiğimiz sene evli bir adamla birlikte olduğu için kendisiyle arkadaşlığını bitiren Demet Akalın’a barş çağırısındamı bulunduğu akıllara gelmiş oldu yazdığı yorumla. Her şey en son Demet Akalın’ın Gülben Ergen’i Instagram’da takipten çıkarması ile başlamıştı. Bu arada Bilen bilir tabi ünlü ikilinin arasından suların sızmadığını. Demet Akalın’ın bu hamlesi üzerine Gülben Ergen’de anında Demet Akalın’ı takipten çıkarmıştı. Ve ünlü ikilinin arasına uzun soluklu bir düşmanlık girivermişti.

Gülben Ergen Kimdir ?

Gülben’den Demet’e Yorumla birlikte Barış Çağrısı Geldi!

Bir süredir küs olan ve karşılaştıklarında birbirlerinin düşman gibi davranan Gülben Ergen ve Demet Akalın arasında buzlar erimeye başladı bile. Gülben Ergen, Demet Akalın’ın hayranlarından gelen bir mesaja kayıtsız kalamadı. Bir takipçinin “Abla senin güzel kalbini biliyoruz, ne olur Demet Akalın’ı bu zor günlerde yalnız bırakma. Birbirinize destek olun ve şeytanların sizi birbirinizden soğutmasına izin vermeyin ne olur. Şu an çok üzgün ve Hira için ne olur.” yorumuna tepkisiz kalamayan Gülben Ergen, “Aksini düşünmeyin bile” diyerek eski dostu Demet Akalın’a barış çağrısında bulunduğu görüntülendi.

Demet Akalın Kimidir ?

İşte O Yorum!

‘Demet Akalın kazandıklarını kaybetmektense, boşanmayı seçti’

Demet Akalın takipten çıkaran Gülben Ergen'i bel altından vurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler