Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen ve Erhan Çelik davasında flaş gelişme!

İlgili Postlar

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında flaş gelişme!

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında flaş gelişme! Gülben Ergen’in evine gidip aracını çizdiği iddiası ile Erhan Çelik hakkında altı yıl hapis istemi ile görülen davada hangi gelişmeler yaşandı? Gülben Ergen’in, Erhan Çelik hakkında iddia ettikleri doğru mu çıktı.? Erhan Çelik hakkında karar verildi mi? Davada sona gelindi mi? Mahkemeden hangi karar çıktı? Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen Ne Olursa Olsun Eski Eşini Yalnız Bırakmadı!

Erhan Çelik – Gülben Ergen davası görüldü

Ünlü gazeteci Erhan Çelik’in eski eşi Gülben Ergen’in otomobilini çizdiği iddiası ile ‘konut dokunulmazlığı ve mala zarar vermek’ suçlarından 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açılmıştı. Önceki gün İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sürpriz gelişmeler yaşandı. Hakkında, ‘konut dokunulmazlığı ve mala zarar vermek’ suçlarından 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istenen Erhan Çelik, kendini savundu.

Gülben Ergen kimdir?

Avukatı ile katıldı

Gülben Ergen’i avukatı Altın Mimir temsil ederken Erhan Çelik avukatı Emin Canacankatan ile birlikte katıldı. Yaklaşık iki buçuk saat kadar süren duruşma, gizli görüldü.

Erhan Çelik Kimdir?

Erhan Çelik davasında ne kadar çıktı?

Gerekli değerlendirmeleri yapan mahkeme, duruşma sonunda Gülben Ergen’in oturduğu sitenin otoparkında keşif yapılmasına karar verdi. Keşfe, iki tarafın da avukatları katılacak. Otoparkın kamera görüntüleri de izlenerek Gülben Ergen’in otomobilindeki hasarın ne şekilde oluştuğu incelenecek.

Deniz Akkaya’dan Gülben Ergen ve Hülya Avşar’a Olay Sözler: Amip Gibi…

Konuşamıyorum

Duruşma sonunda adliyeden ayrılan Erhan Çelik, “Davada gizlilik kararı olduğu için konuşamıyorum” dedi.

Gülben Ergen, son olarak geçtiğimiz haftalarda Deniz Akkaya’nın kendisi ve Hülya Avşar hakkında söylediği sözler ile gündeme gelmişti. Deniz Akkaya, Gülben Ergen ve Hülya Avşar hakkında olay sözlere imza atmıştı. İki ünlü şarkıcı Hülya Avşar ve Gülben Ergen hakkında konuşan eski manken Deniz Akkaya, “Biri ‘Bana aşık olmak çok çekici’ der. Diğeri ‘Ben en güzel kadınım’ diye konuşur. Siz; 1 metre 20 santim boyunda selülit dağı kadınlarsınız. Bunlar amip gibi artık. Bu ülkeden gitsinler ve yok olsunlar.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler