Ana SayfaÜnlülerİrem Derici camdan atladığını açıkladı

İlgili Postlar

İrem Derici camdan atladığını açıkladı

İrem Derici camdan atladığını açıkladı… Ünlü şarkıcı İrem Derici, yaptığı açıklamalar ile şaşkınlık yarattı. Derici, camdan atladığını itiraf etti. İrem Derici neden camdan atladı? Olay ne zaman gerçekleşti? İrem Derici’nin çarpıcı açıklamaları haberimizde…

İrem Derici Dama Çıktı!

İrem Derici’den çarpıcı açıklamalar

Ünlüler camiasının dobra ve açıksözlü halleri ile dikkat çeken ismi İrem Derici, yoğun geçen yaz aylarında konser maratonuna devam ediyor. Ünlü şarkıcı, sahne öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. İrem Derici, bomba açıklamaları ile dikkat çekti. İşte İrem Derici’nin o röportajı:

İrem Derici kimdir?

*Yeni şarkınız “Ben Tek Siz Hepiniz”de nasıl yorumlar alıyorsunuz?

*Sahte hesaplardan bile yapıyorlar. Sosyal medyada yorum yapanlara takılırsak bitmişiz. Artık şarkımdaki gibi takmıyorum, takmayacağım. Hacker’ları yola getiriyorum ben. Sahte hesaplardan tıkla şunu diye gönderiyorlar hadi lan oradan diyorum abla sen de cin çıktın diyorlar.

*Evlilik teklifi geliyor mu?

Yok onu ben ediyorum genelde. Edis’le aramızda geyik yapıyoruz, atışıyoruz arada.

*10 günde aşık ederim demiştiniz.

6 yıl oldu ben bu sektöre gireli, ben hayata 1987’de dünyaya troll olarak geldim. Mizah üstüne yaşayan insanım. Herkesi değil, kendi istediğimi aşık ediyorum. Aşk meşk yok şu an…

Okulda beni konuşsunlar diye camdan atlamışlığım var, ilgi manyağıyım.

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin yaptığı açıklamalar dikkat çekerken, lise yıllarında camdan atladığını itiraf etmesi şaşkınlık yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler