Ana SayfaDizilerBeste'nin Hevesi Kursağında Kalıyor! Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Beste’nin Hevesi Kursağında Kalıyor! Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm Özeti!

Fox Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 10. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Erdem, beyin kanaması geçiriyor. Erdem’in eski karısı ve annesi de hastaneye geliyor. Erdem, hafızası yerine geldiğindeçCeylan’ı evden kovuyor. Beste’ye evlenme teklif ediyor. Beste, mutluluktan havalara uçuyor. Erdem’in yanına geldiğinde Erdem’in annesinin kendisini istemediğini duyuyor. Beste’nin hevesi kursağında kalıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Beste’nin Hevesi Kursağında Kalıyor!

Erdem, hastanede ameliyata alınıyor. Beste, bir an olsun başından ayrılmıyor. Mahur, Erdem’in annesini arayıp haber veriyor. Ceylan da hastaneye geliyor. Beste onu görünce çok şaşırıyor. Hem Erdem’e ihanet edip ayrıldıkları halde gelmesine anlam veremiyor. Erdem, kendine geldiğinde biraz hafıza kaybı yaşar ama Beste’yi unutmamıştır.

BİR AİLE HİKAYESİ 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Şakir’i kontrolleri için doktora götürecek olan Mahur, iş yerindeki dalgın hareketlerinden dolayı dikkat çekiyor. Ortağı Mahur’a uzun zamandır işe gelmediğini, gelse bile 5 dakika durduğunu, en önemli müşterilerinden ikisini kaybettiklerini söylüyor.

Şakir, Behiye hanımla birlikte Mahur’un iş yerine gidiyorlar. Mahur’un ortağının öğlen yemeğinde burada olursun demesinden rahatsız olan Behiye ve Şakir doktora kendileri gidebileceklerini söylüyorlar. Mahur, onları arabaya bindireceği sırada elleri titremeye başlıyor. Doktor Mahur’un hastalığında ilerleme veya bir gerileme olmadığını söylüyor.

Şakir, doktorla ayrı konuşmak istiyor ve onları dışarı çıkartıyor. Doktordan hastalığın seyri hakkında bilgi istiyor. Doktor, önce yoğun iştah kaybının olacağını, daha sonra hareket zorluğu ve bilinç kaybının olacağını söylüyor. Çakışta Şakir, o akşam Behiye’de kalacağını söylüyor. Mahur biraz bozuluyor.

Behiye, Şakir’i daha önceden sahne aldıkları mekana götürüyor ve ilk tanıştıkları şarkıyı söylemek için sahneye çıkacaklarını söylüyor. Şakir’in kemanı eşliğine Behiye şarkı söylüyor. Mahur, Behiye’nin evine gelip tam beş gündür eve gelmediğini söylüyor. Müjde’ye anneler gününde bir süpriz yapmasını ama hiçbir şey düşünemediğini söyleyince Behiye, yardım edeceğini söylüyor.

Müjde’ye çok güzel bir anneler günü süprizi hazırlıyorlar. Öte yandan Beste’de annesine anneler gününde Erdem’le evleneceğini söylüyor. Berk, Beste’nin evlenip gitmesinden rahatsız, evinin, arabasının, Derya’nın gittiğini bir de Beste giderse tam dibe vuracağını söylüyor. Beste, Erdem’in yanına gittiğinde, Erdem’in annesinin evliliklerine onay vermediğini, ölüsünü çiğnerse Beste ile evlenebileceğini söylediğini duyuyor.

 Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şakir Hastalığının Seyrini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler