Ana SayfaDiziler"Benimle Söyle" İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

İlgili Postlar

“Benimle Söyle” İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

Kanal D ekranlarının yeni yarışması olan “Benimle Söyle” ilk bölümüyle ekrana geldi. Enes Arıkan’ın enerjik sunumuyla büyük ses getiren yarışma programı kendine özgü formatıyla, ekran başındakilere müzik dinletileriyle keyifli dakikalar geçirtti.

Bugüne Kadar En Kalabalık Jüri Heyeti

Geçtiğimiz çarşamba günü ekranlara gelen “Benimle Söyle” yarışmasının jüri heyeti 100 sevilen isimden oluşuyor. İçlerinde Nikki Wild, Metin Arolat, Ferman Akgül, Çağatay Akman, Sinem ve Didem Balık’ın yer aldığı jüri heyetinin başkanlığını ise Birce Akalay yapıyor.

Kanal D’den yeni yarışma programı “Benimle Söyle

İlk Bölüm İzleyenlerden Övgü Topladı

Enes Arıkan’ın eğlenceli sunumu ve yarışmacıların birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenlerini ekran önünde zaman zaman duygu seline, zaman zaman da mutluluğa boğan “Benimle Söyle” Birce Akalay‘ın da keyifli başkanlığıyla seyircilerinden tam not aldı.

Birce Akalay Kimdir?

“Benimle Söyle” İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

İlk bölümüyle izleyenleri ekran başına kitleyen programın en çok ön plana çıkan isimleri gecenin 1.si Eftelya Fettahoğlu ve 2.si Zümrüt Şahin oldu. Sesi ve performansıyla büyük ilgi çeken ikili izleyenleri de, jüri üyelerini de kendilerine hayran bırakmayı başardılar. İlk bölümü beğeni yağmuruna tutulan “Benimle Söyle” her cumartesi Enis Arıkan‘ın sunumuyla 20.00 da ekranlara gelecek.

Enis Arıkan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler