Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya Taciz Sorusu Karşısında Deliye Döndü!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Taciz Sorusu Karşısında Deliye Döndü!

Uçakta yaşadığı taciz iddiası ile magazin gündeminde bir süredir konuşulan Erkan Petekkaya, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine sert sözler söyledi. Taciz konusuyla alakalı kendisine sorulan soru karşısında sinirlerine hakim olamayan Erkan Petekkaya, neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Erkan Petekkaya’nın Uçaktan İndirilme Sebebi Ortaya Çıktı!

Erkan Petekkaya Taciz Sorusu Karşısında Deliye Döndü!

Erkan Petekkaya Kendimi Hicvederek Konuştum Çok Yanlış Anlaşıldım dedi!

Bir etkinliğe katılan Erkan Petekkaya kendisine sorulan sorulara samimiyetle devam verdi. Geçtiğimiz günlerde uçakta bir kadını taciz etiği iddiaları ve uçaktaki yolcuların çektiği görüntüleri hakkında gelen soruyu cevaplayan Petekkaya,  “Konuyla ilgili fazla konuşmanın anlamı yok. Ben ünlü bir adamım. Onlar benim velinimetim. Ben haklı olsam da, önemli değil benim her zaman daha mütevazı olmam gerekiyor. Bu gibi şeyler benim başıma her zaman geliyor. Ben de herkes gibi normal bir insanım. Herkes sokakta tartışıyor bir şey olmuyor ben tartıştım mı, birine dokunduğum zaman olay oluyor. Buna da yapacak bir şey yok. Alkol, sigara yasaklansın diyerek espri yaptım bak başıma neler geldi” dedi.

Ahmet Hakan’dan Erkan Petekkaya Hakkında Şok Suçlama!

“Taciz Konusuyla Anılınca Neler Hissettiniz?”

Erkan Petekkaya kimdir?

Bu konu hakkında soruları yanıtlamaya devam eden başarıl oyuncu “Kadını taciz ettiğiniz iddia edildiğinde ne hissettiniz, nasıl bir duygu?” sorusu karşısında oldukça sinirlendi. Sinirlerine hakim olamayan Erkan Petekkaya, “Amacınız ne, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Onlar halk bir şey olmaz. Bizim başımıza böyle şeyler çok geliyor. İnsanların iyileri kadar kötüleri de var. Bir oradan telefonla çekiyor biri takibe takip diyor. Haber bültenlerinin ihbar hatları var. Herkes magazinci olmuş, herkes haberci olmuş. Bir şeyler çekip bana para ver diyorlar” şeklinde açıklamasına devam etti.

Erkan Petekkaya Taciz Sorusu Karşısında Deliye Döndü!
Erkan Petekkaya Taciz Sorusu Karşısında Deliye Döndü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler