Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Sessizliğini Bozdu!

Erkan Petekkaya sessizliğini bozdu! Verdiği bir röportajıda söylediği “Alkol yasaklansın” sözleri ile gündeme gelen ve bir hayli tepki çeken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sonunda sessizliğini bozdu. “Haksız yere üstüme geldiler” diyen ünlü oyuncu, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ahmet Hakan’dan Erkan Petekkaya Hakkında Şok Suçlama!

Erkan Petekkaya sessizliğini bozdu!

Erkan Petekkaya sessizliğini bozdu! Geçtiğimiz günlerde bir gazete röportajında sarf ettiği sözler nedeniyle hem sosyal medyada hem de yazılı basında bir hayli gören ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sessizliğini bozdu.

Bir gazetede çıkan “Alkol acilen yasaklanmalı” başlıklı röportajı yüzünden zor günler geçiren Erkan Petekkaya, sessizliğini bozdu ve “Haksız yere üzerime geldiler” dedi.

Çok heyecanlı konuşan, temiz kalpli bir insan olduğunu ifade eden Erkan Petekkaya; yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Benim çok iyi niyetle yaptığım bir açıklamaydı. İyi niyetle söylediğim bir şeyi bambaşka bir yere getirdiler. Böyle bir yere gitmesi beni çok üzdü. Ben çok heyecanlı konuşan bir insanım. Kalbim temiz oluyor, iyi niyetle söylüyorum ama başka algılanıyor. Bundan böyle hiçbir konuda konuşmamaya karar verdim. Önümüze bakalım, işimize gücümüze bakalım. Ben insanlardan özür diliyorum. Çünkü onları böyle saçma sapan bir şekilde meşgul ettim, buna vesile oldum, bunun içinde oldum. Bu yüzden de çok üzgünüm gerçekten.”

Erkan Petekkaya, "Haksız Yere Üstüme Geldiler" Dedi.
Erkan Petekkaya, “Haksız Yere Üstüme Geldiler” Dedi.

Erkan Petekkaya kimdir ?

O sözleri bir eş ve bir baba olarak söyledim!

Verdiği röportajdaki sözlerinin yanlış lanse edildiğini iddia eden ünlü oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada ise kendisini şöyle ifade etmişti:

“Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı. Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de ‘Alkol ve sigaradan uzak durulsun’ şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler