Ana SayfaÜnlülerAhmet Hakan'dan Erkan Petekkaya Hakkında Şok Suçlama!

İlgili Postlar

Ahmet Hakan’dan Erkan Petekkaya Hakkında Şok Suçlama!

Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, bir gazeteye verdiği röportajda “Alkol ve sigara yasaklansın” diyerek birçok kişinin tepkisini üzerine çekmişti. Ünlü Gazeteci ve Köşe Yazarı Ahmet Hakan ise bu olayı köşesine taşıyarak ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’yı eleştirmişti.

Erkan Petekkaya Alkol ve Sigaradan Uzak Durulsun Demeliydim!

Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ile uzun süre dikkat çekmişti…

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ile uzun süre dikkat çekmişti. Erkan Petekkaya, verdiği bir röportajda “Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.”demişti. Sosyal medyadan gelen tepkilerden dolayı, bir açıklama yapma gereği duyan Erkan Petekkaya Alkol ve Sigaradan uzak durulsun demeliydim diyerek açıklamada bulunmuştu.

Erkan Petekkaya kimdir?

Ahmet Hakan Kimdir?

Ahmet Hakan, Erkan Petekkaya’nın kendisini sarhoş bir şekilde aradığını, ana avrat küfrettikten sonra telefonu yüzüne kapatmasını köşesinde kaleme aldı…

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, “İçki yasaklansın” çıkışıyla gündeme gelen oyuncu Erkan Petekkaya’nın kendisini arayıp küfür ettiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, “İçki yasaklansın” sözleriyle gündeme gelen Erkan Petekkaya’nın kendisini sarhoş bir şekilde aradığını, ana avrat küfrettikten sonra telefonu yüzüne kapatmasını köşesinde kaleme aldı. Ahmet Hakan’ın bugünkü köşesinde yer alan detaylar ise şöyle, İçki yasaklansın” dediği için yumuşacık, incecik, efendice eleştirmiştim Erkan Petekkaya’yı…Geçen akşam… Saatler daha erken ha! 20.00 falan bile değil. Telefon açtı bana Erkan Petekkaya… Fakat nasıl sarhoş! Anlatamam. Zilzurna resmen!Önce “Ahmet Abi… Ahmet Abi…” falan diye başladı eveleyip gevelemeye…Sarhoş idare etmekten hiç anlamam, yine de elimden geleni yapmaya çalıştım nezaketle. Fakat bu ahlaksız adam, bir süre sonra ana avrat küfür edip yüzüme telefonu kapatıverdi.Hem insan gibi içmeyi bilmeyen hem de “içki yasaklansın” diyerek hükümete şirinlik yapan bu Erkan Petekkaya’ya sadece şunu söylemek isterim…Senin alkol sorunun yok Erkan Petekkaya, senin karakter sorunun var!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler