Ana SayfaDizilerKuzgun 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dila'yı Karanlığın En Dibine Gömeceğim!

İlgili Postlar

Kuzgun 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dila’yı Karanlığın En Dibine Gömeceğim!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kuzgun 14. yeni bölüyle 15 mayıs çarşamba günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Kuzgun, Dila’nın kendisine yaptığı ihaneti affetmeyecek ama yinede evlilik oyununu sürdürecek. Dila, babasını hapisten çıkartmayı başarıyor ama babasını ve kendisini başka süprizler bekliyor. Kuzgun, ‘Dila’yı karanlığın en dibine gömeceğim’ diyor. Kuzgun, Dila’yı bekleyen sona müdahale edip onu kurtaracak mı?

Çarşamba Dizileri 2019

Dila’yı Karanlığın En Dibine Gömeceğim!

Kuzgun 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Rıfat ile ali serbest kaldıktan sonra tekrar ellerine kelepçe takılıyor. Kudret, Dila’yı tekrar kendisi ile iş birliği için zorlamak için Dila’ya, onun ve ailesinin artık koruması altında olmadığını söylüyor. Behram, Dila’ya ihanet ederse bedelini tek tek ödersin dediğini Kuzgun’a hatırlatıyor. Kuzgun’da merak etmemesini onu ve ailesini karanlığın en dibine gömeceğini söylüyor.

İşte Kuzgun 14. bölüm 2. fragmanı..

KUZGUN 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila’nın alıkonulduğu yere Kuzgun son anda gelir. Etkisiz hale gelen Kuzgun ve Dila gözlerini açtıklarında Bora, Ferman tarafından öldürmüş olur. Kuzgun, hayal meyal olanları hatırlar. Polisler gelir ama Bora’nın cesedi ortadan kaybolmuştur. Kartal, dükkana geldiğinde Seda onu hala bekliyor olarak olduğunu gördüğünde çok şaşırır. Ali, yanlarına geldiğinde Seda’yı orada görünce ikisi arasında bir yakınlık olduğundan şüphelenip Seda’yı onunla bir daha görüşmemesi konusunda uyarır.

Kuzgun, Dila’yla birlikte Meryem’in evinde kalmaya başlarlar. Kuzgun, Dila’nın çantasındaki telefonu bulur. Arabasına da takip cihazı olduğunu fark edip, Dila’yı göz hapsine alır. Dila’nın asistanının polis memuru olduğunu öğrenen Kuzgun, Dila’dan iyice şüphe duymaya başlar.

Kuzgun, Dila’nın günlüklerini okur ve eve uyuşturucuyu koyanın o olduğunu öğrenir. Çocuk olduğunu için onu affettiğini söyler. Dila’nın günlüğünden hayalindeki evi öğrenir ve Dila’yı arayarak verdiği adrese gelmesini ister. Dila, hayalindeki evde Kuzgun’la çok güzel bir gece geçirir.

Kuzgun, Dila’ya Behram’ın yaşadığını, onunla buluşacağını söyler. Ertesi gün Kuzgun, dışarı çıkar. Dila, Kudret’le buluşur ve artık bu işte olmayacağını söyleyip telefonu ona geri verir. Kuzgun onları uzaktan izler. Kudret, Dila’ya verdiği telefona dinleme cihazı koyarak kendini garantiye almıştır. Kudret, Kuzgun’un Behram’la buluşacağı sandığı adrese baskın yaptırır. Behram, Kuzgun’u arayarak Dila’nın onu da kendisini de sattığını söyler.

Kuzgun 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Rıfat Hapisten Kurtuluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler