Ana SayfaDizilerÇarpışma 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cansız Zeynep'in Ölüm Saatini Kuruyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cansız Zeynep’in Ölüm Saatini Kuruyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Çarpışma 22. yeni bölümü ile 16 mayıs perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde; Kadir, babasının Cansız olduğunu öğrenmiş ondan ailesinin hesabını sorarken, Cansız bu seferde annesiyle tehdit eder. Kadir’e annesini serbest bırakacağına söz verip çıkarken, sözünü tutmaz ve annesini Kadir’in gözleri önünde öldürür.Çarpışma 22. bölüm fragmanı izle. Cansız, Zeynep’in ölüm saatini kuruyor.

Perşembe Dizileri 2019

Cansız Zeynep’in Ölüm Saatini Kuruyor!

Çarpışma 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Veli ile Kadir, Cansız’ı bulmak için var güçleri ile onu arıyorlar. Cansız, Zeynep’in ölüm saatini kuruyor ve 24 saat içinde onu kim kurtarabileceğini bekliyor. Zeynep’e Veli mi, Kadir mi, hangisi kendisini daha çok seviyor bekleyip göreceklerini söylüyor. Demir ise Cemre’yi zehirliyor. Kerem, Cemre’yi kurtarmak için mücadele ediyor.

İşte Çarpışma 22. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, Cansız’ın kim olduğunu öğrendiğinde onu kimse tutamaz. Büyük bir çatışmanın ardından Cansız, ellerinden kurtulmayı başarır. Cansız, Veli’yi arayarak kendisini öldüremediğini söyler. Daha da Veli’yi çıldırtmak için annesinin ölmeden önce neler konuştuğunu anlatır. Cansız, Veli’nin kendisini öldüremeyeceğini, nasıl kendisinin babasını öldürdüyse Kadir’in de kendisini öldüreceğini, tabi becerebilirse diyor.

Asiye, Zeynep’le konuşur ve ona, onların iyiliği için ne gerekiyorsa onu yapacağını söyler. Kadir, annesinin adına mezar tapusu olup olmadığını araştırırken, 7 yaşındayken silahlı saldırıda öldürülen Murat isminde bir abisi olduğunu öğrenir.

Zeynep, Kadir’le çok güzel bir gün geçirir. Kadir, Zeynep’e elleri ile mangal yapar. Zeynep, artık Kadir’le evlenmek istediğini, bir ömür onunla birlikte olmak istediğini ona itiraf eder. Sabah Kadir’e telefon gelir gitmek zorunda kalır. Kadir, Zeynep’ten özür dileyip onu çok sevdiğini söyler.

Cansız, Asiye’nin kapısına gelip boğazını sıkar. Onun oğlu ile kaç gün kaç saat yaşadığını söyler. Asiye, oğlunu ondan korumak için kendisinin bile oğlundan mahrum bıraktığını söyler. Kadir, Cansız’ı bulup yakalar. Ona baba diyemeyeceğini, karısını ve evladını aldığını söyleyip silah dayadığında, Cansız oğlunu annesini ile tehdit eder. Cansız, Kadir’e annesini serbest bırakacağını söz verir. Kadir’de inanır ama Cansız, dışarı çıkarken Asiye’nin başına kurşun sıkar.

Çarpışma 21. Bölüm Özeti! Kadir Bu Seferde Annesi İle Sınanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler