Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Kerem Bursin'in Peşinden Amerikaya Mı Gidiyor?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin’in Peşinden Amerikaya Mı Gidiyor?

Geçtiğimiz haftalarda üç buçuk yıllık ilişkilerini bitirme kararı alan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İkilinin bu kadar arkasından düşünme fırsatı buldukları söyleniyor. İlişkilerine yeniden bir şans vermeyi düşündükleri iddia edilen Serenay Sarıkaya Kerem Bursin’in peşinden Amerikaya mı gidiyor?

Ayrılıktan Sonra Hemfikir Oldular

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ayrılığı günlerce konuşulmuş ve ikili arasında ihanet iddiaları ortaya atılmıştı. Bu konu üzerine Sarıkaya Instagram hesabından bir açıklama yaparak konuya olan sitemini dile getirmesi üzerine, Kerem Bursin’den de eski sevgilisine sosyal medyada destek gelmişti.

Serenay Sarıkaya Hayranlarını Üzdü!

Suskunluk Akıl Karıştırdı

Geçtiğimiz akşam kameralara yakalanan Serenay Sarıkaya, kendisine Kerem Bursin hakkında yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih etmişti. Bu konu hakkında daha önce açıklama yapan Sarıkya’nın bu suskunluğu hayranlarının gözünden kaçmamış ve ikili arasında neler yaşandığı merak edilmişti.

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin’in Peşinden Amerikaya Mı Gidiyor?

Kerem Bursin tatil yapmak için Los Angelas’a giderek biraz uzaklaşacağı söyleniyordu. Buna karşılık ikili cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İddialara göre Serenay Sarıkaya‘da müzikal gösterimi bittikten sonra Amerika’ya gitmeyi planlıyor. Çiftin orada ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldıklarına dair olan iddialara ise henüz ikili tarafından bir açıklama gelmedi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler