Ana SayfaDedikoduSelen Yakıcı ve Nazlı Öztürk Kavgası Ortalık Karıştıracak!

İlgili Postlar

Selen Yakıcı ve Nazlı Öztürk Kavgası Ortalık Karıştıracak!

Dün akşam saatlerinde Galasaray Tv’nin spikeri Nazlı Öztürk ve Beşiktaş Tv’nin eski spikeri Selen Yakıcı arsında sosyal medya üzerinden bir tartışma meydana geldi. İkilinin birbirleri ile ilgili suçlamalarından sonra, Yakıcı’nın bir paylaşımı Selen Yakıcı ve Nazlı Öztürk kavgası ortalık karıştıracak dedirtti!

Olay Yaratan Tartışma

Selen Yakıcı Twitter hesabı üzerinden Galatasaray’la ilgili öfke dolu bir paylaşım yaptı. Şikeci yorumuyla sosyal medyadan Galatasaray’ı etiketleyen Selen Yakıcı, “Mayıslar sizin değil, hakemler sizin!” yorumuyla sosyal medyada bir gerginlik başlattı.

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisinden Çarpıcı Açıklama “Benim de Bildiğim Birçok Şey Var.”

Nazlı Örtük’ten Sert Yanıt

Selen Yakıcı’nın atmış olduğu bu tweet, Galatasaray Tv’de bir süredir spikerlik yapan Nazlı Öztürk’ü kızdırdı. Öztürk, Yakıcı’ya “Şikeci diye ithamda bulunduğun kulübün kanalında çalışmak için takla attığın  günler unutma.” yorumuyla cevap vererek Galatasay hakkında konuşmaması için kızgınlığını gösterince Selen Yakıcı’nın buna tepkisi ağır oldu.

Selen Yakıcı ve Nazlı Öztürk Kavgası Ortalık Karıştıracak!

Selen Yakıcı, Öztürk’ün bu yorumuna karşılık geçmişte Arda Turan‘la yaşadıkları ilişki hakkında çıkan skandal haberlerden bir hatırlatma yaptı. Nazlı Öztürk’ün Arda Turan’la evde olan fotoğraflarını sosyal medya hesabında yayınlayan Yakıcı o işe kendi çabasıyla geldiğini söylerken Öztürk’e “Kimin vasıtasıyla geldiğini unutma!” yorumunda bulundu.

Arda Turan Kimdir?

Selen Yakıcı ve Nazlı Öztürk Kavgası Ortalık Karıştıracak!
Selen Yakıcı Nazlı Öztürk Kavgası Ortalık Karıştıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler