Ana SayfaDedikoduSeda Akgül Canlı Yayında Beren Saat'i Ağır Eleştirdi

İlgili Postlar

Seda Akgül Canlı Yayında Beren Saat’i Ağır Eleştirdi

Bir magazin programında yorumcu olan Seda Akgün’ün bugün ki programında konuşulan konu uzun süredir gündemde olan Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğiydi. Ayrılıp barışma haberleri ile gündemde olan çifttin tutumlarından dolayı Seda Akgül canlı yayında Beren Saat’i ağır eleştirdi.

Bir Sorun Yok Dedi Ama Uzaklaştılar

Kenan Doğulu geçtiğimiz hafta, evlilikleriyle ilgili olarak bir problem yaşamadıklarını ancak şu aralar Beren Saat’in set programının çok yoğun olduğunu bu nedenle de pek dışarı çıkmadıkları hakkında bir açıklama yapmıştı. Evin içinde bir sorun yaşamadıklarını çıkan haberlere üzüldüklerini açıklayan Doğulu’dan sonra Beren Saat’ten imalı paylaşımlar gelmişti.

Beren Saat, Ölen Sevgilisi Hakkında Söyledikleriyle Kafa Karıştırdı

Fotoğrafları Sildiler

Beren Saat konu hakkında pek açıklama yapmasa da, yaptığı paylaşımlardan bir mutsuzluğu olduğu hiçbir zaman gözlerden kaçmıyor. İkili son olarak Doğulu’nun sorun yok açıklamasından sonra sosyal medyada birlikte yer aldıkları tüm fotoğrafları kaldırarak ayrılık iddialarının güçlenmesine neden olmuştu.

Beren Saat Kimdir?

Seda Akgül Canlı Yayında Beren Saat’i Ağır Eleştirdi

Seda Akgül, ikilinin evlilikleri hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Sürekli gündemde olan evliliklerini Beren Saat’in kötü yönde etkilediğini ve bu şekilde biz çözüm bulamayacaklarını savunan Seda Akgül, “Beren Saat’in yaptıkları, Kenan Doğulu’nun duruşunu hafifletiyor. Bu noktadan sonra Beren ve Kenan’ın evliliklerinin kurtulmasının anlamı yok.” sözleriyle Beren Saat’i kızdıracak eleştiriler yaptı.

Seda Akgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler