Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 85. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip'in Ölümüyle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 85. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip’in Ölümüyle Yıkılıyor!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur sevilerek izlenilen dizisi İstanbullu Gelin 3 bölüm sonra final yapacak. Dizinin 85. yeni bölümü 17 mayıs cuma günü ekranlara gelecek. Garip’in beklenmeyen ölümü Boran konağına ateş gibi düşecek. Esma Garip’in ölümüyle yıkılıyor. Garip’in ölümüyle yıkılan Esma, tekrar hayata tutunabilecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Esma Garip’in Ölümüyle Yıkılıyor!

İstanbullu Gelin 85. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Esma, Garip’in öldüğünden habersiz hafta sonu kendisini bir yerlere götürmesini istiyor. Ses vermediğini anlayan Esma, yanına gittiğinde öldüğünü anlıyor. Bahçede olan çocuklar hemen koşuyorlar ve Esma’nın Garip’in omzuna yatmış bir şekilde buluyorlar. Esma bu kadarını kaldıra bilecek mi?

İşte İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 84. BÖLÜM ÖZETİ!

Esma, Nazif olayından sonra kendi içine kapanır ve çocuklarına yük olmamak istemediği için huzur evine gitmeye karar verir. Başta Garip olmak üzere çocuklar onu oradan çıkarmak için seferber olurlar. Yurda her gün gelip onu ziyaret ederler. Hatta huzur evinin Müdüre’sin den çok sık gelmemeleri konusunda uyarı bile alırlar.

Garip de Esma’yı orada yalnız bırakmamak için huzur evinde kalmaya başlar. Esma, oradaki kadınların Garip’e karşı ilgisinden rahatsız olur ama belli etmez. Huzur evinin Müdüre’si Esma hanıma bir hoş geldin organizasyonu yapılacağını söylediğinde, Garip beyin aklına fikir gelir. Fikret de durumu anlayıp bu organizasyonu tüm masraflarıyla birlikte kendilerinin yapmak istediklerini söyler.

Organizasyon deyince hepsinin aklına Senem gelir. Her organizasyonu olaylı bittiği nden bu görevi ona verirler. Parti yapılır tabi Senem’in organizasyonu yine patlar. Hatta, yurt yangın tehlikesi atlatır. Olaylı partinin sonunda hepsi Esma dahil yurttan kovulurlar. Esma’nın eve dönmekten başka çaresi kalmaz. Çocuklar anneler günü için bahçede mangal partisi düzenleyerek tüm aileyi bir araya getirirler.

Çocuklar, gelinler hep bir arada fotoğraflar çekinirler. Garip, bir kenarda oturup onların mutluluğunu zevkle izler. Garip, Esma ve çocuklarla bir fotoğraf çektirip eve girer. Faruk, arkasından giderek teşekkür eder ve ona abi dediklerini ama kendisinin baba diye okumasını söyler. Garip, yatağa yatıp Esma ile gençken kurdukları hayalleri aklına gelir. Hayatın kendisini çok yorduğunu ama gönlündekini de vermeden uğurlamadığı için teşekkür eder ve son nefesini verir.

Beklenmeyen Ölüm İzleyenleri Şoke Etti! İstanbullu Gelin 84. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler