Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 11. Bölüm Fragmanı İzle! Yeni Bebek Şakir'i Hayata Bağlayacak...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 11. Bölüm Fragmanı İzle! Yeni Bebek Şakir’i Hayata Bağlayacak Mı?

Star Tv’nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi 11. yeni bölümüyle 18 mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Mahur babasını doktora götürmüş ve hastalığının gerilemediğini öğrenmişlerdi. Yeni bölümde Şakir, ilaçların kendisini perişan ettiği için tedaviyi bırakmak istiyor. Mahur, tekrar dede olacağını söylüyor. Yeni bebek Şakir’i hayata bağlayacak mı?

Cumartesi Dizileri 2019

Yeni Bebek Şakir’i Hayata Bağlayacak Mı?

Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Şakir, Mahur’a kullandığı ilaçların kendisini perişan ettiğini, çocuklarla gülüp oynamak istediğini söylüyor. Hatta birlikte Kars’a da gidebileceklerini söyleyen Şakir’e Mahur, yakında tekrar dede olacağını söyleyince çok mutlu oluyor. Şakir, üçüncü kez dede olacağını öğrendikten sonra hayata bağlanacak mı?

İşte Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Beyin kanaması geçiren Erdem, hastanede ameliyata alınıyor. Erdem, kendine geldiğinde geçici hafıza kaybı yaşar ama Beste’yi hatırlar. Şakir’i doktora götürecek olan Mahur, iş yerinde dalgın hareketlerinden dolayı dikkat çekiyor. Ortağı Mahur’a uzun bir süredir  işe gelmediğini, gelse bile 5 dakika durduğunu, en önemli müşterilerinden ikisini kaybettiklerini söyler. Doktor Şakir’in hastalığında ilerleme veya bir gerileme olmadığını söylüyor.

Şakir, doktorla ayrı konuşmak istediğini söyler. Şakir, doktordan hastalığın seyri hakkında bilgi istiyor. Doktor, önce iştah kaybının olacağını, daha sonra hareket zorluğu çekeceğini ve bilinç kaybının olacağını söylüyor. Çakışta Şakir, o akşam Behiye’de kalacağını söylediğinde, Mahur biraz bozuluyor.

Behiye, Şakir’i daha önceden sahne aldıkları mekana götürür ve ilk tanıştıkları şarkıyı söylemek için sahneye çıkacaklarını söylüyor. Şakir’in kemanı eşliğine Behiye o şarkıyı söylüyor. Mahur, Behiye’nin evine gidip babasına tam beş gündür eve gelmediğini söylüyor. Müjde’ye anneler gününde bir süpriz yapmasını ama hiçbir şey düşünemediğini söylüyor. Behiye, ona yardım edeceğini söylüyor.

Müjde’ye anneler günü süprizi hazırlıyorlar. Öte yandan Beste’de annesine anneler gününde Erdem’le evleneceklerini söylüyor. Berk, Beste’nin evlenip gideceği için üzülüyor. Evinin, arabasının, Derya’nın gittiğini bir de Beste giderse tam dibe vuracağını söylüyor. Beste, Erdem’in yanına gider ve Erdem’in annesinin evliliklerine onay vermediğini, ölüsünü çiğnerse Beste ile evlenebileceğini söylediğini duyuyor.

Beste’nin Hevesi Kursağında Kalıyor! Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler